SET- CORAL ROSU SI CORAL TEPI, SHIVA

140 LEI

Un superb colier confectionat cu margele fatetate si sfere de 4 mm de coral rosu, radacina de coral in degradee-rosu, corai, galben si alb, conform culorilor din Ochiul lui Shiva, si accesorii argintii/din argint tibetan. In centrul colierului se poate observa o scoica ce reprezinta Ochiul lui Shiva. Colierul caruia i-am facut si o pereche de cercei va fi livrat in saculet de organza- cadou.
Shiva, insemnand cel de bun augur, este zeul suprem in mitologia hindusa. O scoica regasita in bijuterii atat de speciale, Ochiul lui Shiva reprezinta de fapt cel de-al treilea ochi al lui Shiva, ochi simbolizand intelepciunea, stiinta, dar mai ales atotcunoasterea zeului Shiva, zeu al fertilitatii, care vegheaza asupra uniunii dintre barbat si femeie.
Mai multe despre zeul Shiva
In hinduism, zeul Shiva este unul dintre cei trei zei reprezentand Trimurti-ul: Brahma, Vishnu si Shiva. Ei controleaza viata semnificand totodata cele trei stari ale omului: visul, somnul si mersul; cele trei perioade ale zilei si cele trei capacitati umane: dorinta, cunoasterea si actiunea.
Zeul Shiva este portretizat cu patru maini purtand o flacara zornaitoare ce prevesteste creatia sau o toba care bate ritmul vietii. In frunte are cel de-al treilea ochi cu care ii arde pe cei ce indraznesc sa il priveasca, dar le ofera si intelepciunea sa transcendentala. Cel de-al treilea ochi are multiple semnificatii cum ar fi: Soarele, Luna, focul, ziua si noaptea. De asemenea, nimbul marginit de flacari al zeului hindus Shiva este interpretat ca fiind Cosmosul.
Ce simbolizeaza spirala de pe bijuteriile Shiva
Spirala pe care o puteti observa pe scoicile Shiva incorporate in pandantive sau cercei are si ea o insemnatate aparte. Ea simbolizeaza dezvoltarea, progresul si este un puternic protector impotriva energiilor negative. De aceea se crede ca bijuteriile Shiva au puterea de a insufla o stare de bine, de optimism si poarta noroc, aducand laolalta energiile pozitive.

Cum se formeaza scoica Shiva in natura
In natura, Ochiul lui Shiva este o scoica formata de un melc apartinand familiei Turbinidae (melcul turban). Melcul formeaza de fapt o data la doi ani un invelis pentru a se proteja de inamicii marini. Acest invelis este considerat o adevarata piatra semipretioasa de natura organica si este denumit Ochi de pisica sau Ochiul lui Shiva.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: *colier- 62 cm
*cercei- 3,50 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • un set ieftin si frumos.

    Anonim | 05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023

  • colaborare buna si set foarte frumos

    05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023

  • foarte multumita.recomand cu drag.

    05.11.2023