Colier cu Agate

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colierul are ca piesă centrală o piatră de Agat cu formă de Lună, la care sunt atașate alte mărgele de Agat în tonuri asemănătoare. Mărgelele sunt înșirate pe sârmă de cupru. Colierul are ca element de susținere un șnur format din mai multe fire de piele. Șnurul de piele se poate regla prin 2 noduri culisante în așa fel încât șirul de pietre să se poată așeza atât la mijlocul pieptului, cât și la nivelul abdomenului. Pentru a obține lungimea dorită se prinde cu o mână unul din noduri și cu cealaltă se trag cele două fire pe care alunecă nodul. Se procedează la fel și în partea opusă până când nodurile ajung în ambele părți la același nivel.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agat, cupru, piele

Dimensiuni: Piatra principală are dimensiunea de 60/30 MM, cea ovală de 20/13 mm, iar rondelele de 8/5 MM. Lungimea colierului se poate ajusta intre 38 și 63 cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Un colier finuț și foarte frumos.

  15.08.2020

 • Foarte frumosi

  15.08.2020

 • Foarte frumoși. Recomand cu drag magazinul

  15.08.2020

 • Super cercei!!! Si super servicii!!! Recomand cu mult drag! Au fost un cadou foarte frumos. Persoana care i-a primit a fost foarte incantata! Multumim mult!

  07.08.2020

 • Cerceii sunt superbi, mai frumoși decât in imagine! Sunt finuți și realizați cu atenție, de o calitate deosebita. Iar tanzanitul este o piatra semiprețioasă extrem de specială. (Pentru cunoscători) Recomand cu iubire

  09.07.2020