In vacanta! Magazinul Ruka.Artisan.Jewelry este in vacanta in perioada: 21.03.2024 - 31.03.2024.

Colier din argint ''Journey''

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


''Journey''

Imi plac la nebunie frunzele diverse si ador toamna pentru culorile nespus de frumoase ale frunzelor si modul in care acestea se schimba. Pe de alta parte, soarta frunzelor are un gust dulce-amărui în aceasta a perioadă a anului, caci desi ele in general sunt un simbol al cresterii si renasterii, multi asociaza frunzele cazute toamna cu tristetea si moartea.
Eu nu vad lucrurile asa, si cred ca aceasta este menirea lor; chiar daca vor cădea, se vor ofili si vor muri, în acest proces produc un sol nou, bogat în substanțe nutritive sustinand viata copacilor si vegetatiei din jur.
În acest fel, frunzele devin o parte a unui ciclu în care moartea nu mai este sfârșitul, ci doar o altă etapă a unei călătorii ciclice.
Multe culturi au identificat acest lucru ca fiind un simbol pentru călătoria sufletului.

Pandantivul este lucrat in totalitate manual si este montat direct pe un colier format din randuri de snururi de piele verzi cu aspect vintage. Incuietoarea pandantivului este de asemenea lucrata din argint, in aceeasi textura ca si a frunzei.
Caracteristici:

- Este realizat integral manual, din argint fin 999 si snururi de piele
- Argintul a fost antichizat si apoi lustruit, pentru a scoate in evidenta textura. Aspectul final al metalului este mat cu zone lucioase.
- Bijuteriile cu patina accentuata sunt finisate cu un strat de ceara microcristalina (Renaissance Wax) pentru a incetini procesul de oxidare si pentru pastrarea cat mai mult timp a patinei
- Toate bijuteriile sunt lucrate si finisate manual, prin urmare este absolut normal sa apara mici diferente. Acest lucru le conferă unicitate.
- Snurul de piele este import UE, cu un aspect usor mat si vintage.
- Bijuteria vine insotita de cutiuta si instructiuni de pastrare.

Dimensiuni:
Marime frunza: aproximativ 7.5 cm lungime si 3.5 cm latime

Materiale:
argint 999, snur piele import UE


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt minunati, ca niste mici bulgari de zapada, perfecti pentru un cadou de Craciun. Comunicarea a fost excelenta, expedierea in timp record, plus instructiuni de ingrijire, deci totul la superlativ! Multumesc mult, recomand si voi reveni!

    Anonim | 16.11.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Produsele sunt minunate! Comunicarea cu creatoarea excelentă! Dacă doriți podoabe unice aici este răspunsul! Mulțumesc!

    29.08.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023

  • Ma regasesc in bijuteriile create de Raluca, descopar uneori simboluri care mi se potrivesc, cum s-a intamplat cu rodiile. Voi reveni curand, stiu, vrajita de minuni noi!

    26.02.2023