Colier din piele si piatra semipretioasa chrysocolla

159,99 LEI300 LEI
Către magazinul Dichisar

Chrysocolla este cea mai blândă dintre pietre.
Nu este o piatră cu energie ridicată precum cuarțul, cuarțul rutilat sau cuarțul fumuriu și, spre deosebire de malachit, azurit și lapis, nu aduce emoții îngropate la suprafață. Rolul său principal este de a calma, calma și inspira. Culoarea sa este liniștitoare, cu un albastru-verde intens, care vă poate aminti de un vârf îndepărtat al muntelui sau de liniștea de la fundul mării.
De mii de ani, chrysocolla este cunoscută în întreaga lume ca o piatră a reconcilierii și a liniștirii calmante. În Egiptul antic, a fost numită piatra înțeleaptă, deoarece a protejat și încurajat mintea în timpul negocierilor. Cei care au purtat-o au venit în general cu compromisuri și rezoluții inteligente. Această piatră are și capacitatea de a ajuta oamenii care sunt violenți să devină mai sensibili și mai toleranți, motiv pentru care, în calitate de ambasador, Cleopatra purta bijuterii cu chrysocolla oriunde mergea.
Chrysocolla, este asociata cu linișt, pace, intuiție, răbdare și dragoste necondiționată, este cunoscută ca o piatră vindecătoare printre culturile native americane, unde a fost folosită pentru a întări rezistența organismului la boli și constrângere emoțională. De asemenea, a fost folosita în mod tradițional pentru a provoca sentimente calme acolo unde este supărae și poate fi folosit pentru a purifica un loc sau pentru a restabili echilibrul unei persoane.
Chrysocolla nu este alocată unei luni particulare ca piatră de naștere; cu toate acestea, este o piatră minunată de utilizat împreună cu turcoazul în bijuteriile tradiționale din Decembrie. Chrysocolla are capacitatea de a aduce armonie, de a crește înțelepciunea și de a vă ghida spre discreție. Promovează înțelegerea, încurajând claritatea gândirii și o atitudine neutră și calmă în timpul turbulențelor prin purificarea casei, a mediului și a minții. Folosiți-o pentru a reduce nervozitatea și iritabilitatea.
Istoria crisocolei Apache folosită ca piatră de vindecare blândă coincide cu istoria pietrei din alte culturi. Legendele originare din Tibet și Africa spun, de asemenea, despre vindecări prin utilizarea crisocolei. A fost adesea numită turcoaz multicolor și, până de curând, nu a fost considerată o piatră prețioasă în sine, până când a fost citată ca o piatră prețioasă semiprețioasă. Apoi a devenit o piatră favorizată pentru bijuteriile care simbolizează prosperitatea, norocul și tăria. Chrysocolla este, de asemenea, o alegere bună de purtat pentru a atenua dificultățile de exprimare a sentimentelor sau a creativității. Chrysocolla ar trebui curățată de energiile sale o dată pe lună, clătind-o sub apă caldă curentă și apoi plasând-o într-un castron peste noapte cu o bucată de hematit autentic pentru a o reîncărca.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare