De la 169 LEI

Colier galben verde din rasina, piesa unicat statement extravaganta mare

Piesa unicat, nu se mai poate reproduce, livrare imediata.

・・・DESPRE PRODUS・・・
Colecta inFUSION propune un melanj intre culori explozive si straluciri metalice prin folosirea la maximum a calitatii rasinii epoxidice si anume transparenta. Un paradox creat de o piesa plata care se defineste prin adancime. Un mic univers ce poate fi purtat cu succes atat in tinute casual cat si high fashion. La o camasa alba sau chiar la o rochie de seara speciala.

O piesa cameleonica, care preia imprimeul si culoarea topului tau, transformandu-se cu fiecare tinuta aleasa de tine, intr-o piesa cu un alt design.

Pentru a ii sporii versatilitatea, piesa are doua fete finisate cu rasina pe ambele parti. Astfel o poti purta pe ambele parti.

・Materiale:
✓ pulberi metalice Albit, Antracite, Basalt
✓ paste metalice
✓ bile caviar metalic
✓ paiete
✓ pigmenti
✓ rasina ecologica, testata dermatologic
✓ montura metalica fara nichel sau cadmium
✓ lant platinum sau bronz

✓dimensiune: 11-3,5cm (bijuteriile pot parea mai mari in poza, masurati dimensiunea cu ajutorul unei rigle/metru de croitorie.)

Lant cu 3 ajustari, de la baza gatului pana pe piept.

・Pachetul va contine:
✓colier
✓cutie cu logo
✓certificat de garantie pentru 90 de zile
✓recomandarile de intretinere
✓Punguta cu logo (la cerere)

・・・CALITATE・・・
Va rugam sa intelegeti ca acest obiect este lucrat 100% de mana, astfel toate micile imperfectiuni sunt dovada unei piese unicat, facuta manual.

Pozele sunt reale, insa pot sa existe mici diferente de culoare din cauza aparatului foto sau din cauza setarilor monitorului. Fiind piese de ceas vintage sau elemente din natura, nu putem reproduce un alt accesoriu 100% identic. Cu toate acestea, accesoriul va arata la fel de spectaculos ca cel specificat in poze.
______________________________________________________________
Copyright ・2010-2019 ByEmilyRay
All materials, content, designs, patterns, fabric patterns, and forms contained within ByEmilyRay listings, products and materials are the intellectual property of ByEmilyRay and may not be copied, reproduced, distributed or displayed without ByEmilyRay express written permission.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.05.2018 34 de vizualizari vandut si livrat de EmilyRay Disponibil imediat

Dimensiuni
35-110mm

Materiale
metal, piese, rasina

EmilyRay
Bucuresti

VIP
 • E tot ce mi-am dorit! Sunt foarte multumita!

  Anonim |  08.11.2018

 • Papionul si butonii sunt peste asteptarile mele. Deosebite. Va multumesc din suflet!

  Anonim |  08.11.2018

 • Sunt convinsa ca persoana care va purta acest papion va fii la fel de incantata ca mine. Ceva deosebit, iesit din tipare, creat de o persoana cu maini de aur. Va multumesc!

  Anonim |  06.11.2018

 • Nu recomand acesti butoni introvertilor. Capteaza atentia destul de mult si lumea o sa te intrebe tot felul de chestii despre ei.

  Anonim |  05.11.2018

 • Produs deosebit,lucrat cu mare atentie la detalii.A sosit pregatit pentru a fi daruit mai departe.Comunicare excelenta cu vanzatorul!

  Anonim |  04.11.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?