Colier handmade din snur de piele naturala si medalion din piatra de cuart roz neprelucrata/colier barbatesc/colier unisex/colier talisman

30 LEI60 LEI

Un colier handmade,cu pandantiv din piatra de cuartz roz neprelucrata,pus pe un snur de piele naturala .
Cuartz roz - Benefic pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Capricorn
Piatra asociata ARHANGHELULUI ARIEL este ingerul care ocroteste animalele, cel care ofera sfaturi la temerile si slabiciunile noastre, cel care ne amplifica increderea in noi, protectorul profesorilor, al celor care lucreaza in beneficiul altora.
AJUTA LA:
Atrage persoane bune in preajma noastra
Recomandabil a se purta in perioade de mari tulburari emotionale: divort, esecuri, necazuri, este un bun balsam pentru suflete indurerate
Recomandabil celor care au nevoie de o mai buna disciplina, pentru cei care nu au curajul de a-si asuma responsabilitati
Calmeaza iesirile temperamentale
Cuarţ roz purificare
Piatra se descărcă în apă şi se reîncarcă ţinându-se la soare o perioadă scurtă de timp. Se recomandă curăţarea cu apă şi săpun sau cu ultrasunete. Trebuie curăţat şi reîncărcat des.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pandantiv din piatra de cuartz, snur din piele naturala de cul

Dimensiuni: snur piele - ajunge pana la 68cm lungime are noduri culisabile deci lungimea o ajustati cum va place
pandantiv - 1*6cm lungime

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Colierul îmi place la nebunie! Este atât de feminin, impozant, elegant! Este o piesă originală, care atrage imediat privirile! Doamnelor, nu stați pe gânduri! Recomand cu tărie! Bijuteriile acestui magazin sunt absolut minunate!!!

  Anonim | 19.01.2021

 • Arată și mai bine în realitate! Atât de ingenios, feminin și de foarte mare efect! Asortat la diverse ținute, punctul lui forte fiind structura pe două culori. Magazin de încredere, calitatea produselor excelentă, comunicarea, serviciile excepți

  Anonim | 19.01.2021

 • Colierul este fabulos! Este o bijuterie care atrage imediat privirile, punând în evidență persoana care îl poartă. A ajuns extrem de rapid, ambalat în cutie elegantă. Serviciu ireproșabil. Recomand cu multă căldură!

  Anonim | 15.01.2021

 • Am primit colierul și mi-a luminat întreaga zi. Este vesel, elegant, impunător în același timp. Este ca o rază a bucuriei, marchează împlinirea sufletească. Îl recomand cu toată încrederea!

  Anonim | 15.01.2021

 • Este un colier absolut fantastic, lucrat cu migală și cu măiestrie de bijutier. Și care adună, parcă, în firele sale, toate bucuriile, jocurile, speranțele și visările de pe pământ. Mulțumesc din inimă!

  Anonim | 15.01.2021