Colier handmade statement unicat -floral - foamiran (cod999)

130 LEI

Colierul handmade cu flori din foamiran galben și mărgele de nisip este o creație delicată și elegantă, care emană farmec și rafinament.
Colierul este realizat din foamiran, un material ușor și maleabil, care permite modelarea acestuia în forme diverse. Florile mici galbene din foamiran sunt atent tăiate și modelate manual, conferind colierului un aspect distinctiv și plin de viață.
Fiecare floare este meticulos realizată, iar în centru este aplicată o mică mărgea, pentru a adăuga un detaliu subtil și strălucitor. Margelele de nisip gri perlat completează designul, aducând o notă subtilă de strălucire și eleganță, care se îmbină perfect cu culorile vii ale florilor galbene. Margelele de inox adaugă o notă subtilă de adâncime, accentuând aspectul primăvăratic al bijuteriei si completând designul într-un mod armonios. Aceste minunate flori sunt apoi atent prinse pe un snur negru de nylon.
Acest colier urmareste stilul modern si confortabil. Însă surpriza este la capătul său, unde un buchet curgător de flori îmbină frumos culorile și formele, adăugând un element de poveste și farmec. Fiecare floare pare să plutească în aer, oferind o notă de eleganță și originalitate.
Colierul are un aspectul fluid și simplu, permițându-i să se așeze grațios pe gâtul purtătoarei, evidențiindu-i frumusețea.
Este perfect pentru a adauga un element distinctiv outfit-ului tau, o nota de dramatism stilului tau vestimentar, fiind, totodata, o alegere perfectă pentru femeile care adoră să poarte accesorii unice și feminine.

Colier statement floral, unicat, la baza gatului, realizat din hartie gumata (foamiran) taiata manual si modelata (diametrul florilor aprox 1.5 cm), margele de nisip (3 mm), margele de nisip gri perlat (3 mm), bile inox (5 mm), baza colier siliconata rigida (isi pastreaza forma; diametru: 14.5 cm; grosime : 1mm) cu inchizatoare cu filet si elemente metalice.
Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm
Lungimea elementului central - 17 cm

* Produs unicat *

Vă mulțumesc că ați vizitat magazinul meu!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, foamiran, hartie gumata, margele nisip, snut negru nylon

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm
Lungimea elementului central - 17 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024

  • Diafan si de efect!

    Anonim | 06.03.2024