Colier handmade unicat - agate si hematit (cod811)

150 LEI

Acest colier handmade unicat este o bijuterie elegantă și sofisticată, realizată din agate galbene și hematit gri. Acest colier este confecționat manual, cu multă măiestrie și atenție la detalii, astfel încât fiecare piesă este unică și originală.
Cele mai importante elemente ale acestui colier sunt piatra agată galbenă și hematitul gri, care sunt amplasate pentru a crea un design circular impresionant. Piatra agată galbenă, cu nuanțe calde și aurii, este cunoscută pentru proprietățile sale curative și protectoare, care ajută la echilibrarea energiilor interioare și la stimularea creativității.
Hematitul gri, pe de altă parte, este o piatră semiprețioasă extrem de frumoasă, recunoscută pentru efectul său puternic de echilibrare și stabilizare în viața de zi cu zi.
În acest colier, cele două pietre se completează reciproc, creând o combinație de nuanțe contrastante și texturi interesante. Prin combinarea agatelor galbene cu hematitul gri, se creeaza un contrast subtil și deosebit de plăcut ochiului.
Această bijuterie handmade unicat este pe deplin originală și își aduce o notă unică și rafinată oricărei garderobe. Prin urmare, acest colier poate deveni un cadou ideal pentru femeile care iubesc bijuteriile speciale și autentice.

Colier handmade realizat din agata triunghi (2 cm- prezinta mici imperfectiuni naturale), hematit sfere (6 mm), bile inox (6 mm), agate crackle rondele fatetate (15 mm ~ 18 mm ->prezinta mici imperfectiuni naturale), tub silicon negru si elemente metalice. Inchidere tip lobster.
Lungimea colierului - 42 cm + 5 cm lant prelungire
* Produs unicat *


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: agate naturale, bile inox, hematit, inchidere lobster, pietre semipretioase

Dimensiuni: 42 cm + 5 cm lant prelungire

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Superb, calitativ, creativ ! Multumesc !

  Anonim | 01.05.2023

 • Un colier spectaculos si bine lucrat! E a doua comanda si sunt la fel de incantata si de produs, dar si de livrarea extrem de rapida. Multumesc, DeliaBijoux!

  27.12.2022

 • Un set deosebit de frumos si bine lucrat. Felicitari!

  07.04.2022

 • O veselie de set!

  07.04.2022

 • Sunt extrem de multumita, e superb totul, inchizatoare e foarte practica, saculetul e si el elegant, s-a deformat un pic de cum a stat indoit. Sper si eu sa ne reauzim, mersi Delia!

  05.04.2021