Colier handmade unicat amazonite si jasp (cod629)

140 LEI

Amazonite- ul este recomandat pentru pastrarea calmului, dar si pentru reimprospatarea sentimentelor. Prin prisma combinatiei magice de culori asemanatoare cu cele ale fluviului Amazon, amazonite-ul transmite o energie de calm, dar si o energie de linistire. Este ideal pentru cei care isi doresc sa regaseasca linistea interioara. Se crede că această piatră are proprietăți terapeutice și poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și nervozității. Poate promova o stare de calm și claritate mentală.
Cristalul de Jasp este un sustinator al sanatatii sistemului circulator si contribuie la regasirea energiei la nivelul corpului fizic. Jaspul este recomandat inclusiv pentru beneficiile sale asupra tractului digestiv si asupra organelor sexuale.
Acest colierul handmade unicat este un colier lung, impresionant, realizat din amazonite și chipsuri de jasp. Această piesă de bijuterie captivantă este concepută pentru a adăuga un element distinctiv și elegant oricărei ținute.
Colierul este alcătuit dintr-un șir de pietre de amazonite de dimensiuni variate, având culorile specifice acestei pietre, cum ar fi nuanțele de verde și albastru. Fiecare mărgică este atent selectată pentru a evidenția frumusețea și strălucirea pietrei.
In continuarea pietrelor de amazonite, se regăsesc chipsurile de jasp, care adaugă o notă de contrast și profunzime designului.
Acest colier handmade unicat reprezintă o combinație perfectă între frumusețea delicată a pietrelor de amazonite și textura rustică a chipsurilor de jasp. Poartă cu sine atât eleganță, cât și un sentiment de autenticitate și originalitate. Este o bijuterie impresionantă și distinctivă, care va atrage privirile și va evidenția personalitatea și stilul purtătoarei.

Colier handmade, lung, realizat din amazonite (20 - 40 mm - prezinta mici imperfectiuni naturale), chipsuri jasp rosu (prin natura lor chipsurile sunt bucati inegale ca dimensiune), bile inox (6 mm), elemente metalice. Inchidere tip lobster. Lungimea colierului - 75 cm.
Produs unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: amazonite, bile inox, chipsuri jasp, jasp, jasp rosu

Dimensiuni: 75 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

    26.04.2024

  • Unici! Superb lucrati!

    Anonim | 22.04.2024

  • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

    Anonim | 22.04.2024

  • Absolut superb!!

    Anonim | 22.04.2024

  • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

    Anonim | 14.03.2024