Colier INFINIT-statement, la baza gatului, din hartie, pentru femei

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


...Asa cum fiecare om are o poveste a vietii, o "saga", vei gasi aici povesti ale creatiilor mele handmade in care cuvintele sunt culori, forme si texturi pe care le-am ales sa-mi fie "cadru".
Bijuteriile te fac sa visezi asa ca nu-ti voi spune povestea fiecarei creatii in parte, dar daca le vei privi cu inima, ele iti vor "vorbi" despre feminitate, naturalete, gingasie si putere, candoare si senzualitate, si despre tot ceeea ce vei visa tu. Sigur, femeia din adancurile tale isi va lasa imaginatia sa zboare...
Si pentru ca bijuteriile spun intotdeauna ceva despre cei care le poarta, pentru ca ele inseamna nu doar arta, creatie, istorie, ci poate mai ales, bucuria "de acum" de a te simti frumoasa, lasa-te "povestita" de podoabele create de mine cu drag si pasiune !

Banala hartie, dispretuita si neglijata pe nedrept, este pentru mine un material minunat, pe care sper sa il fi putut transforma, cu fiecare creatie, in ceva pretios si incarcat cu energie buna, transformatoare!

Colier statement din hartie impletita, ce devine usor elastica precum o armonica, dar foarte rezistenta, modelata sub forma simbolului infinit ca pandant prins pe snur de piele.
Acesta este un model replicabil in culori alese de client, asa incat fiecare noua podoaba va fi unicat, purtand cu ea mesajul celei care il va purta.

Ajunge la tine intr-o pungulita eleganta din organza, gata pentru a fi facut cadou!

UNICAT
Conceput si lucrat de SAGAS

Pentru o lunga si placuta purtare, a se feri de substante chimice (parfum) si umezeala!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesorii metalice, hartie, piele

Dimensiuni: Variabile, la cerere

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 8 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • I-am oferit cadou unei prietene foarte dragi, cerceii sunt extraordinar de frumosi si bine lucrati. Recomand cerceii, sunt super frumosi, deosebiti, avand in vedere faptul ca sunt facuti din corzi de chitara

    Anonim | 01.03.2024