Colier Mala cu 108 sfere de 6mm din jasp rosu, onix negru si elemente din argint 925

149 LEI

Mala cu 108 pietre semiprețioase din jasp rosu.
Elementele folosite sunt din argint 925.
În mod tradițional, aceste șiraguri se folosesc in meditație și rugăciune însa oricine se poate bucura de frumusețea lor, putând fi purtate ca accesoriu.

Mala este confecționată din pietre semiprețioase 100% naturale

Ce este mala?
Șiragul Mala este un colier alcătuit din 108 mărgele, făcute fie din sâmburi, fie din diverse pietre, cristale sau chiar lemn.
Mala devine personală și impregnată cu energia proprie după ce este folosită o anumită perioadă de timp, aducând suport energetic prin folosirea ei sistematică.
Tradițional, șiragul Mala este făcut din 108 mărgele, însă exista și variante făcute din 27 sau 21 de mărgele, care pot fi folosite pentru meditații mai scurte.
Mala înseamnă în limba sanscrită cunună sau coroană. Mala este un șirag de mărgele folosit în rugăciunea budistă. Se numără cu ajutorul lor de câte ori a fost spusă o mantră sau a fost practicată o respirație.
In Budismul tibetan se folosesc Mala cu 108 mărgele. Sunt multe motive pentru care a fost ales acest număr. Se pare că ar fi în total 108 dorințe nutrite de muritori, tot atâtea minciuni, tot atâtea iluzii. Potrivit tradiției, dacă in timpul meditației zilnice numărăm câte 108 respirații putem atinge iluminarea.

Efecte terapeutice ale jaspului
În antichitate era una din cele mai raspândite și apreciate pietre, tocmai de aceea poartă și numele de MAMA TUTUROR PIETRELOR.
Se spunea că trimite energiile negative înapoi la sursa care le-a declanșat (folosit pentru întoarcerea farmecelor. În sec. IV, amerindienii credeau că poate aduce ploaia.
Se zicea că protejează împotriva cosmarurilor ăi epilepsiei.
Odată cu stimularea vizuală a celui care o poartă, prin frumusețea sa unică, jaspul determină scăderea stresului, diminuarea depresiei, a nervozitații și supărărilor, a dezechilibrelor de orice natură, prin diminuarea negativității proprii și a celor din jurul nostru.

În principal, acționează asupra sistemului circulator, a tractului digestiv și a organelor sexuale. Folosit pe perioade lungi de timp, echilibrează nivelul mineralelor din corp.
Jaspul Roșu poate fi folosit pentru a ajuta la vindecarea problemelor sexuale în cupluri, îmbunătățește puterea tantrei, promovează interesul sexual și compatibilitatea cu partenerul tău ăi încurajează o pasiune aprinsă și o atitudine sanătoasă față de sex.
Când vine vorba de Feng Shui, Jaspul Roșu este adesea purtat ca bijuterii. Dacă doriți să aduceți pietre Feng Shui în casa dvs, atunci aduceți-le în dormitor pentru a vă intensifica activitatea sexuală și a crea legături spirituale mai strânse cu partenerul dvs. Pentru cei care preferă să atingă proprietățile de protecție și împământare, așezați pietrele într-un castron de la intrarea în casă sau in centrul oricarei camere care atrage emoții superioare.
Jaspul se găseşte peste tot în lume, dar depozite importante există în India, Rusia, Brazilia, Franţa, Gemania și SUA
Duritate: 7 din 10


Onixul negru ne vindecă de singurătate, ajutându-ne să ne simțim iubiți și protejați.
Este piatra carierei și a vieții, benefică celor care nu se pot concentra pentru a-și duce la îndeplinire țelurile propuse.
Se recomanda pentru zodiile: Berbec, Leu, Fecioara, Sagetator, Capricorn dar, are beneficii si pentru celelalte zodii.
Onix este o piatră care aduce liniște și calm, motiv pentru care este recomandată în perioadele agitate. E cunoscută pentru eliberearea energiilor negative.
Este piatra carierei și a vieții, benefică celor care nu se pot concentra pentru a-și duce la îndeplinire țelurile propuse.
Echilibrează starea emoțională și ajută la obținerea controlului în cazuri de emoții extreme. Ajută la manifestarea personalității și obținerea auto-controlului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argint, jasp rosu, snur cerat

Dimensiuni: sfere 6mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Felicitări pentru calitatea brățărilor și promptitudinea livrării!

    Anonim | 20.12.2023

  • Calitate superioara! Recomand!

    Anonim | 05.11.2023

  • Este superb lucrată și foarte frumoasă.

    Anonim | 14.08.2023

  • aventurinul e la mare concurenta cu labradoritul, asa am fost ispitita de amandoua, minunate, benefice energetic, Pulsera chiar stie ce sa ofere, multumiri din toata inima, cu admiratie Gina!

    07.05.2023

  • magnifica labradorescenta pietrelor, un colier superb,il port cu mare drag ptr ca energia lui benefica ma incarca pozitiv, cu toata admiratia, Gina!

    07.05.2023