Colier "New Alcatraz"

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest colier s-a nascut in urma vizionarii unui documentar despre celebra inchisoare Alcatraz. Am "vazut" cu ochii mintii apele reci, asa ca am ales culoarea bleu. O piesa masiva din sticla bleu a fost incatusata cu sarma gun metal crosetata in jurul ei- o fortareata rece,grea si dura- iar perlele cele f mari sunt si ele imbracate in sarma gun metal, simbolizand sufletele captive in Alcatraz si lipsite de posibilitatea de a se elibera...O frumusete rece,dar eleganta si distinsa!
Colierul este de tip princess, realizat din sfere de howlit de 12 mm, perle de sticla bleu de 12 mm si un pandantiv XXL, de 60x40 mm,bleu degrade. Accesoriile metalice sunt de culoarea bronzului antichizat iar sarma folosita pt a croseta lantul care tine captive perlele si piatra este gun metal. Pe pandantiv mai este si o inima din cristale multifatetate de 6 mm bleu, prinsa pe un cerc crosetat din aceeasi sarma. E inima care, in viziunea mea, reprezinta frumusetea acelui loc, cea care atrage ca un magnet.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesorii metalice culoarea br, howlit, pandativ masiv din sticla, perle de sticla, sarma gun metal

Dimensiuni: Lungimea desfasurata a colierului este de 48 de cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • MAGNIFIC!!! Muuult mai frumos decat în poze! Il ador!!! :D Multumesc pt tot!!! Colaborare deosebita! Recomand cu mare drag! :-)

  01.06.2018

 • Foarte drăgălași !!! :-)

  01.06.2018

 • Foarte drăgălași !!! :-)

  01.06.2018

 • Poate veni și toamna cu covorul ei de frunze moarte .... Eu sunt pregătită să o astept cu un colier vesel si plin de culoare ! Un set deosebit! Mulțumesc mult și pentru cadouri! ( ethera )

  23.04.2018

 • Deosebiti de gingasi ! (ethera)

  17.04.2018