Colier Nova cu pandantiv rotund

80 LEI
Către magazinul Dichisar

Pandantiv Nova fin, delicat, de formă rotundă, în nuanțe vegetale și marine de verde crud și turcoaz cu reflexii aurii intense, în nuanțe de albastru turcoaz cu reflexii roz, în nuanțe de arămiu, roz, albastru și verde turcoaz, în nuanțe de albastru electric cu reflexii adânci, strălucitoare, ce se adaptează la lumina ambientală, schimbând nuanțe de culori în funcție de intensitatea, unghiul și tipul luminii.
Dimensiuni:
Diametru: 10-12mm;
Lungime lanț: 40cm.
Greutate: 2g;
Colecție: Dichroic Spectrum
Fiecare produs AMO.RESIN este lucrat manual, inserțiile și pigmenții se introduc bucată cu bucată, picătură cu picătură, astfel încât fiecare bijuterie este unică, imposibil de replicat întocmai. Din acest motiv, fotografiile de produs au un caracter orientativ, piesa creată pentru tine va prezenta diferențe variabile.
Pandantivul este însoțit de un lănțișor fabricat din oțel inoxidabil de calitate superioară, material rezistent la apă, antialergic, care nu își modifică culoarea în timp și nu interacționează cu pielea.
Piesele sunt prevăzute cu un lănțișor de dimensiune standard. Dacă doriți un lănțișor de dimensiune diferită, vă rugăm să specificați acest lucru în pagina de comandă.
Fiecare produs se livrează în ambalaj elegant de cadou cutie cadou bijuterii.
Produs în atelierul AMO.RESIN din Cluj Napoca, România.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare