Colier perle naturale, sidef negru, perle keshi aurite

488 LEI590 LEI

Colier statement, unicat din perle de cultura combinate cu perle Keshi aurite, bucati de sidef negru aurit si elemente metalice aurite.

Din cauza faptului ca elementele folosite sunt naturale, colierul este unicat. Se poate reface dar vor exista diferente de forma si culoare.

Perlele naturale sau sălbatice se formează în mod accidental, fără intervenția omului. Procesul de formare al perlelor sălbatice este unul foarte rar. O impuritate care intră în scoică sau moluscă este cea care duce la secretarea sidefului și la formarea perlei. Perlele naturale sunt extrem de rare și au forme mici și neregulate. Pentru a găsi o singură perlă trebuie să fie desfăcute mii de stridii. Acest lucru poate duce la scăderea populației de stridii și la degradarea ecosistemului. De aceea, s-a găsit o soluție și anume perlele de cultură.
Perlele de cultură sunt perle naturale care se formează în stridii sau moluște cu ajutorul oamenilor. Procesul de formare este mai complicat deoarece specialiștii trebuie să se asigure că stridia va produce un anumit tip de perlă cu o anumită dimensiune. Pentru a face acest lucru, specialiști sunt cei care fac o incizie și inserează o grefă în stridii. Astfel, sideful este secretat pe grefa respectivă.

Keshi înseamnă sămânță în japoneză. Acestea sunt perle care se pot forma în cochiliile stridiilor de mare și de apă dulce atunci când resping nucleul principal. În ciuda faptului că stridia nu a acceptat un implant artificial, există un loc în punga de perle în care procesul de creștere a straturilor de sidef are loc pe particule mici care au căzut în coajă în mod natural din exterior astfel încât acest tip de perle sunt considerate 100% naturale.

Colierul se livreaza in ambalaj cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: perle Keshi, perle naturale, sidef

Dimensiuni: Lungime totala a colierului: 52 cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI
EasyBox sau Fan Box: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut

Opiniile clientilor

  • Superbissim!!

    22.03.2024

  • Foarte mulțumită! Lucruri extraordinare și care au luat naștere din pasiune și talent. Recomand cu mare drag!

    Anonim | 08.03.2024

  • Talent , eleganta , sensibilitate , pentru care va multumesc.

    Anonim | 11.02.2024

  • produse speciale . deosebite , asemenea doamnei care sta in spatele acestor comori.

    Anonim | 11.02.2024

  • Foarte impresionata de creatiile de la TheFluffyDragon, totodata am apreciat de fiecare data grija si atentia pentru detalii privind modul de impachetare a produsului comandat. Recomand cu mare drag!

    Anonim | 10.02.2024