Colier statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod1023)

155 LEI

Colierul statement pe care l-am creat este o expresie vibranta a creativității și a naturii. Am folosit sticle de plastic verzi pentru a modela delicate flori, fiecare floare fiind un mic simbol al frumuseții și al reinventării. Aceste flori sunt dispuse pe o bază de colier argintie, care le pune în valoare frumusețea și le adaugă un aer elegant și modern.
Acest colier statement ilustreaza puterea reciclării si emană o eleganță distinctivă și în același timp susține un mesaj puternic de durabilitate.
Florile delicate, modelate manual din PET-uri reciclate provenind din sticle de plastic verzi, adaugă o notă de prospetime și originalitate colierului. Fiecare floare este atent conturată și finisată pentru a evidenția detaliile fine ale designului.
Pentru a accentua și mai mult naturalețea și conectarea la elementele naturii, cat si pentru a completa designul într-un mod armonios, am adăugat margele de nisip verzi.
Baza argintie a colierului contribuie la întregul ansamblu, oferind un suport solid și elegant pentru florile delicate și margelele îmbinate cu grijă. Acest colier nu doar emite un mesaj puternic privind importanța reciclării, ci și emană o eleganță distinctă și unicitate prin procesul manual și materialele inovatoare utilizate în crearea sa.
Acest colier statement nu doar impresionează prin estetica sa deosebită, dar și prin povestea sa eco-friendly. Eleganța și inovația se îmbină armonios cu responsabilitatea față de mediu, creând astfel o bijuterie cu impact vizual și social remarcabil.
În ansamblu, acest colier statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. El demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea și utilizarea materialelor naturale pot duce la creații deosebit de atractive. Acest colier poate fi purtat cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Colier statement, handmade, la baza gatului, realizat din plastic reciclat (pet-uri decupate manual si modelate in diverse forme - diametrul ~ 1.5 cm - 2.5 cm), margele de nisip (4 mm), baza colier siliconata rigida (isi pastreaza forma; diametru: 14.5 cm; grosime : 1mm) cu inchizatoare cu filet si elemente metalice.
Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm
Lungimea elementului central - 16 cm
Produs unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: inchizatoare filet, margele nisip, pet, plastic, sticla plastic

Dimensiuni: 46 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

  26.04.2024

 • Unici! Superb lucrati!

  Anonim | 22.04.2024

 • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

  Anonim | 22.04.2024

 • Absolut superb!!

  Anonim | 22.04.2024

 • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

  Anonim | 14.03.2024