Colier statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod876)

150 LEI

Acest colier îmbină frumusețea materialelor reciclate cu elemente naturale, creând astfel o piesă de artă purtată la gât. Pet-urile reciclate sunt transformate în elemente de bază pentru colier, fiecare fiind prelucrată și modelată cu atenție pentru a forma o serie de piese unice. Aceste pet-uri au fost prelucrate într-un efort de a reduce poluarea și de a contribui la protejarea mediului înconjurător.
Colierul statement handmade unicat realizat din PET-uri reciclate și margele de lemn roșii este o bijuterie impresionantă și ecologică, care atrage atenția prin designul său inovator și materialele folosite.
Acest colier îmbină elemente din plastic reciclat și lemn natural pentru a crea un aspect unic și de impact. PET-urile reciclate, provenind din sticle de plastic verzi, sunt transformate în elemente decorative, adăugând un plus de culoare și textură colierului si subliniind angajamentul pentru reciclare și protecția mediului.
Margelele de lemn roșii sunt folosite pentru a adăuga un contrast vibrat și cald design-ului, avand in vedere ca rosu este o culoare care aduce un element de foc și pasiune colierului. Lemnul este ales cu grijă pentru a fi ușor, dar durabil, conferind bijuteriei un aspect natural și autentic.
Tuburile de silicon rosu adaugă o notă modernă și contemporană colierului. Aceste elemente flexibile îl fac confortabil de purtat și îi oferă un aspect inovator și atrăgător. De asemenea, ele oferă un contrast interesant cu pet-urile reciclate și margelele de lemn.
În ansamblu, acest colier statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. El demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea și utilizarea materialelor naturale pot duce la creații deosebit de atractive. Acest colier poate fi purtat cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Colier statement, handmade, la baza gatului, realizat din plastic reciclat (pet-uri decupate manual si modelate in diverse forme - ~3 cm - 3.5 cm), margele de lemn ( 23 mm x 16 mm), bile inox (5 mm si 6 mm ), tub silicon. Inchidere magnetica.
Lungimea desfasurata a colierului - 45 cm
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: bile inox, inchidere otel inoxidabil, margele lemn, pet, plastic, sticla plastic, tub silicon

Dimensiuni: 45 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Fabulos! original si executat cu atentie fata de detalii

  08.09.2023

 • Dragalas si personalizat dupa cum am specificat!

  08.09.2023

 • Superb, calitativ, creativ ! Multumesc !

  Anonim | 01.05.2023

 • Un colier spectaculos si bine lucrat! E a doua comanda si sunt la fel de incantata si de produs, dar si de livrarea extrem de rapida. Multumesc, DeliaBijoux!

  27.12.2022

 • Un set deosebit de frumos si bine lucrat. Felicitari!

  07.04.2022