Colier statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - flori (cod982)

155 LEI

Aceste pet-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de bleu, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
Colierul statement cu flori realizate manual din PET-uri reciclate și margele de nisip gri, montate pe o bază gri de colier, este o bijuterie impresionantă ce emană o eleganță distinctivă și în același timp susține un mesaj puternic de durabilitate și reciclare.
Flori delicate, modelate manual din PET-uri reciclate provenind din sticle de plastic, adaugă o notă de rafinament și originalitate colierului. Fiecare floare este atent conturată și finisată pentru a evidenția detaliile fine ale designului. Culoarea unică a PET-urilor reciclate adaugă o notă de subtilitate și mister, creând un contrast plăcut cu baza gri a colierului.
Margelele de nisip gri completează armonios designul, oferind un element de textură și strălucire. Acestea adaugă o notă de eleganță naturală și conferă colierului o senzație de prospetime si puritate.
Baza gri a colierului oferă un fundal care subliniaza frumusețea și culoarea floilor și a margelelor.
Acest colier statement nu doar impresionează prin estetica sa deosebită, dar și prin povestea sa eco-friendly. Eleganța și inovația se îmbină armonios cu responsabilitatea față de mediu, creând astfel o bijuterie cu impact vizual și social remarcabil.
În ansamblu, acest colier statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. El demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea și utilizarea materialelor naturale pot duce la creații deosebit de atractive. Acest colier poate fi purtat cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Colier statement, handmade, la baza gatului, realizat din plastic reciclat (pet-uri decupate manual si modelate in diverse forme - diametrul ~ 1 cm - 3 cm), margele de nisip (4 mm), baza colier siliconata rigida (isi pastreaza forma; diametru: 14.5 cm; grosime : 1mm) cu inchizatoare cu filet si elemente metalice.
Lungimea desfasurata a colierului - 46 cm
Lungimea elementului central - 15 cm
Produs unicat


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: inchizatoare filet, margele nisip, pet, plastic, sticla plastic

Dimensiuni: 46 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

  26.04.2024

 • Unici! Superb lucrati!

  Anonim | 22.04.2024

 • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

  Anonim | 22.04.2024

 • Absolut superb!!

  Anonim | 22.04.2024

 • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

  Anonim | 14.03.2024