Colier unicat , Colier handmade , Colier din cupru si turcoaz.

115 LEI130 LEI

Colier unicat , lucrat manual , din sarma de cupru si turcoaz. Colierul este oxidat , polisat si va fi lacuit pentru a evita oxidarea in contact cu pielea.
Persoanele cu deficit de cupru pot purta bijuterii din cupru, deoarece cuprul poate fi absorbit prin piele. Bijuteriile sunt o modalitate bună prin care poți lua în cantitate mică minerale necesare. Proprietățile vindecătoare ale cuprului, sub formă de brățări, coliere, inele sau cercei, pot asigura o cantitate minimă de minerale care vor intra în organism, fără să facă rău. Unii purtători de bijuterii din cupru descoperă că acestea ameliorează simptomele artritei și problemele de circulație.
Dacă ești Săgetător, ai un bun motiv să porți această piatră, turcoazul este piatra protectoare a acestei zodii. La fel o pot purta zodiile Taur, Scorpion, Capricorn, Vărsător și Pești. Dacă ai o atracție specială pentru această piatră, trebuie s-o ai!
Remediu pentru slăbit. Se crede că turcoazul ar inhiba pofta de mâncare (prin efectul său calmant), accelerând arderile interne, precum și revitalizarea întregului organism. Este de mare ajutor în detoxifieri.
Ghid spiritual. Poți folosi bijuteria cu turcoaz pentru a crea acea punte spirituală cu divinitatea, în meditații, rugăciuni și post pentru a atrage protecția și grația Divină. Turcoazul te poate ajuta să obții stări meditative profunde grație efectului său calmant, de clarificare și calmare a minții. Pentru a putea beneficia de energia sa vibrațională, în timpul meditației ține piatra în mâină sau poart-o pe corp pentru a-i absoarbe proprietățile. O mai poți plasa pe chakra Inimii (în zona plexului solar) pentru echilibul emoțional sau pe frunte în zona celui de-al Treilea Ochi pentru claritate mentală.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cupru, Turcoaz

Dimensiuni: Colierul-52 cm,
Pandantivul-4.5/2 cm.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb inelul! Mai frumos decat in poze! Recomand

    Anonim | 12.02.2024

  • Colierul este atât de finuț și elegant. Foarte frumos!

    21.01.2024

  • Este un inel deosebit și finuț!

    21.01.2024

  • Foarte finuți!

    21.01.2024

  • Sunt minunati si mult mai frumosi decat in poze. Comunicarea si livrarea foarte ok. Multumesc!

    07.09.2023