Comandat de M.E.S. / Jad turquoise / Bead embroyderry / Podoabe pe viata

240 LEI290 LEI

Inspiratie din pietre : 4 trapezuri din jad fatetat mare , o calcedonie aqua translucida, un pandantiv din sediment marin cu pirita , doua turquoise pernutze, margele Cehia, cristale fatetate, margele japoneze, in tonuri de bronz, multe, un strop de negru, margelutze de 4 mm cat eye bleu, sfere negre si aurii in jurul gatului. Un unicat lucrat integral manual extrem de frumos ! Denumirile pietrelor sunt comerciale.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: de cea mai buna calitate

Dimensiuni: 48 +5 cm extensie

Disponibilitate: la comanda (12 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 4 LEI
Ridicare Personala: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Un adevărat regal de formă si culoare!

  22.09.2019

 • Un set de o finețe rară, o poză ruptă parcă din filele unei cărți de istorie, care vorbește despre vremuri demult apuse, despre regine și povești uitate....mulțumesc doamna Anca!

  19.09.2019

 • Un colier ce practic te uimeste prin delicatetea si armonia cromatica,totul datorat unui OM de exceptie.Multumesc pentru oportunitatea, de a fi una dintre persoanele norocoase, in a avea acest obiect de arta!Recomand cu drag!

  30.08.2019

 • Fiecare bijuterie concepută și lucrată de doamna Anca este o adevărată minunăție fiind o artistă desăvârșită. Încă o dată m-au uimit talentul și migala cu care au fost lucrate produsele, ele făcând persoana care le poartă să se simtă

  Anonim | 19.07.2019

 • Magia unei nopti instelate, transpusa in acest colier magnific! Cuvintele oricum sunt de prisos, frumusetea colierelor dnei Anca trece dincolo de orice poza sau comentariu!

  14.06.2019

Ti-ar putea placea