CREMA ANTI-AGING cu ulei de smochine si extract de centela- ten mixt/sensibil

59 LEI66 LEI

O crema deosebita de hidratanta cu active deosebite pentru reducerea ridurilor, hidratare in profunzime.

Produsul contine : Ulei de smochine , ulei de jojoba, emulsifiant vegetal din masline, extract de centela asiatica, glicerina, colagen marin, extract de nalba, extract de mimosa, extract de sofranel, conservant natural, niacinamide, vitaminaE.


Uleiul de smochine este un ulei pretios care lasa pielea catifelată și netedă, prezintă activitate antioxidantă și capacitate de rejuvenare celulară, ajută la repararea și restructurarea pielii, ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire.

Centela asiatica este o planta extraordinara bogata in active premium pentru pentru stimularea producției de colagen, servește ca factor anti-aging, de tonifiere și fermitate, de condiționare și refacere a pielii, ajută la diminuarea țesutului cicatricial și la refacerea funcției de barieră a pielii.

Extractul de nalba de padure o sursa importanta de flavonoide, în special malvidină, un extract deosebit de delicat utilizat în produsele cosmetice blânde pentru a hidrata și reduce iritațiile de pe piele, scalp și în special pentru zonele sensibile din jurul ochilor, îngrijirea pielii sesibile.

Extractul de mimosa obtinut din planta denumita mimosa tenuiflora este cunoscută sub numele de arborele pielii. Scoarța sa conține substanțe care stimulează repararea țesuturilor și ajută la regenerare, fiind folosită în preparate pentru pielea deteriorată, îngrijirea vergeturilor și cicatricilor, tratamente antirid și anti-îmbătrânire.

Extractul de sofranel are proprietati de hidratare și hrănitor, e bogat în acizi grași polinesaturați, potrivit pentru toate tipurile de piele și pentru îngrijirea părului. Promovează o piele sănătoasă, cu proprietăți excelente de penetrare a pielii. Benefic prin efectul său regenerator și anti-îmbătrânire, deosebit de util pentru pielea sensibila, mixta, uscata/matura.

Prezentare : cutie ambra 50 ml
produsul nu contine coloranti, siliconi, parfumanti.
termen de valabilitate 1 an de zile de la data fabricatiei pastrat in conditi optime, se foloseste o spatula pentru scoaterea cremei din ambalaj.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ulei de smochine, colagen marin, conservant natural, emulsifiant vegetal din maslin, extract de centela asiatica, extract de mimosa, extract de nalba, extract de sofranel, glicerina, niacinamide, ulei de jojoba, vitaminaE

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024