CREMA ANTIAGE - ptr. TEN IMBATRANIT (+ 50 ani), cu: TRANDAFIR

74 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: ulei vegetal de Rose, ceara emulsionanta vegetala, hidrolat de Rose, activi (colagen vegetal, acid hialuronic- gel, Relax' Rides, Bio-remodelant, ulei esential bio de Rose.

Efecte - tinta: regenereaza extraordinar pielea matura, imbatranita (trecuta de 50 ani)
ACIDUL HIALURONIC - este un activ foarte eficace, datorita capacitatii sale hidratante si repulpante intense: previne si repara RIDURILE - mari si mici; anti-deshidratant, tensor, remodelant (= formeaza un film non-ocluziv pe suprafata pielii ce se opune pierderii apei din straturile superficiale ale pielii).
COLAGENUL VEGETAL - este un extract natural cu proprietati identice colagenului din derma. Este activul ideal pentru orice tip de piele (in special PIELEA USCATA, DESHIDRATATA, MATURA PIELE ASPRA ori CU LEZIUNI); previne deshidratarea pielii, amelioreaza hidratarea cutanata aducand un pus de elasticitate si suplete pielii; filmogen, protector (= formeaza la suprafata pielii, un film non-ocluziv, hidrofil).
BIO-REMODELANT = este un activ de inalta calitate extras din semintele de in; exceptional anti-aging (tonifica / efect lift :PIELE MATURA, LASATA, OBOSITA); stimuleaza sinteza de acid hialuronic- constituentul matricei extracelulare, previne degradarea colagenului, mentinand astfel structura ferma a pielii si amelioreaza hidratarea pielii.
RELAX'RIDES - este un extract de alge (Acmella Oleracea), activ antirid- specific pentru TEN STRESSAT, CRISPAT MARCAT DE RIDURI DE EXPRESIE: diminueaza imediat microcontractiile cutanate responsabile de formarea ridurilor de pe fata (preventiv si curativ:in special RIDURILE DE EXPRESIE- ,,LABA GASTII'', NASO-LABIALUL); efect lisant (= diminueaza adancimea ridurilor, vizibil de la prima aplicare)
Pastrare: la temperatura camerei (ferit de lumina si caldura) ori frigider; insa pentru o conservare optima se recomanda pastrearea in frigider.
Termen valabilitate: 3 luni (in conditii de igiena optima)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Colagen vegetal, acid hialuronic gel, hidrolat de Rose, ulei esential bio de Rose, ulei vegetal de Rose

Dimensiuni: 50 grame = 74lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023