Crema - antipete, antirid, hidratanta (cu: vitamine, ulei catina) - 50ml

69 LEI

Formula Naturala (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.
Ingrediente: apa distilata, glicerina vegetala, uleiuri vegetale bio (Catina, Macadamia si Avocado), emulsionant vegetal, adensant xanthana, vitamine (C, E si PP), extract de musetel, colagen marin, ceramide vegetale, uleiuri esentiale bio (Grapefruit, Tamaie si Lavanda), Naticide, extract de chitina, extract de tataneasa.
Proprietati & Beneficii: este o crema non-grasa, cu un pH neutru, care se potriveste oricarui tip de ten.
Se absoarbe rapid si fara urme grase,lipsita de coloranti (culoarea galbena se datoreaza uleiului de catina), si plina de activi cu rol depigmentant, antirid si hidratant.
Deci, hidrateaza intens, combate ridurile si albeste tenul.
Pentru persoanele ce nu suporta ,,senzatia de gras'' pe ten, este o alegere perfecta.
Vitamina C - esteun activ antiage exceptional (preventiv si curativ): ingrijeste pielea matura foto-imbatranita, trateaza petele pigmentare si clarifica tenul.
Vitamina E - rol antioxidant
Vitamina PP - hidrateaza, calmeaza, reduce ridurile si combate petele, imbunatateste textura pielii si reduce porii dilatati.
Extractul de musetel - calmeaza, albeste pielea.
Colagen marin - formeaza la suprafata pielii, un film moale, non-ocluziv si hidrofil care va pastra umiditatea si elasticitatea pielii prevenind astfel deshidratarea ei; inmoaie si netezeste tenul
Ceramidele vegetale - restaureaza filmul hidrolipidic al pielii uscate ori deshidratate (oferind o buna coeziune intre celule), protejand-o astfel de uscare.
Extractul de tataneasa - calmeaza, repara, vindeca, antiinflamator
Glicerina vegetala - rol hidratant
Extract de lemn dulce - reduce inflamatiile cutanate, avand puternic efect lenitiv, antialergic si regenerant de exceptie, precum si un anti-pigmentar.
Extractul de chitina - combate ridurile prin stimularea sintezei de colagen din piele, amelioreaza elasticitatea si fermitatea ei, hidrateaza intens si protejeaza pielea uscata si sensibila impotriva deshidratarii printr-un efect fimogen si non-ocluziv.
Mod de utilizare - se foloseste ca orice crema de zi: se aplica dimineata, pe tenul spalat, dupa aplicarea tonicului adecvat.
Valabilitate & Pastrare - la rece (in frigider) ptr circa 3-4 luni


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Naticide, adensant xanthana, apa distilata, ceramide vegetale, colagen marin, emulsionant vegetal, extract de chitina, extract de musetel, extract de tataneasa, glicerina vegetala, ulei bio de Avocado, ulei bio de Catina, ulei bio de Macadamia, ulei esential bio de Grapefrui, ulei esential bio de Lavanda, ulei esential bio de Tamaie, vitamina C, vitamina E, vitamina PP

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023