Crema antirid forte in jurul ochilor, pentru riduri profunde cu extract de melc, peptide si acid hialuronic pur

75 LEI

Crema antirid forte in jurul ochilor pentru riduri profunde, cu extract de melc bio si acid hialuronic pur, 100% naturala, creata pentru femeile care isi doresc un ten minunat, intens hidratat, catifelat, fără riduri sau pungi in jurul ochilor, indiferent de varsta.

Aceasta crema este exceptionala, umple ridurile si intinde pielea, hidrateaza intens, catifeleaza, da luminozitate si estompează pungile si cearcanele de sub ochi.

Ingrediente: ulei de migdale, ulei de samburi de struguri, extract de melc obținut doar din secretia melcilor, nu prin sacrificarea molustelor , peptide, acid hialuronic pur, apa florala de trandafiri, extracte de castravete, galbenele si patlagina, ulei esential de lavanda si ceara naturala de albine.
Extractul de melc contribuie activ la regenerarea celulară si este ideal pentru toate tipurile de piele.
EXTRACTUL DIN MELCI este un produs biologic activ și complex cu structuri moleculare puternice: alantoină, proteine, vitamine, Alfa-hidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime, proteolitice, colagen, elastină.
Cercetătorii au descoperit că secreţia biologic activă de melc ajută în afecţiunile dermatologice datorită proprietăţilor sale regenerative, considerând-o ca fiind un real medicament în tratamentul natural al pielii.
Extractul de melc beneficii:
- Uniformizează culoarea tenului, diminuând semnificativ petele apărute în urma sarcinii sau de la arsurile solare.
- Încetinește procesul de îmbătrânire, diminuează cicatricile și previne apariția ridurilor în zona ochilor.
- Hidratează in profunzime, regenerează și crește elasticitatea pielii prin activarea secreţiei de colagen și elastină.
- Protejează pielea împotriva factorilor externi nocivi.
- Regenerează și înfrumuseţează pielea.

Acidul hialuronic este o componentă structurală naturală a pielii și este prezent în țestutul conjuctiv din organism.
Magia acestui ingredient constă în abilitatea sa de a reține nivelul optim de hidratare. Are capacitatea de reținere a apei în piele mai mare decât are oricare alt ingredient natural sau polimer sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil să susțină până la 6 litri de apă. Această caracteristică este importantă mai ales când vine vorba de lupta împotriva îmbătrânirii, întrucât hidratarea este cheia unui aspect tânăr.
Acidul hialuronic poate îmbunătăți conținutul barierei naturale de apărare a pielii și în același timp să fortifice bariera de apărare a pielii. O barieră naturală de apărare a pielii sănătoasă arată și se simte bine, netedă și întinsă toate semne ale tinereții! Însă cu acidul hialuronic primești mai mult de atât!
Știm că există mulți factori care contribuie la deteriorarea barierei naturale de apărare a pielii, de la daune solare la acnee, până la sensibilitate și rozacee. De aceea, aplicarea unor produse cu ingrediente skin identical, cum este acidul hialuronic, poate contribui semnificativ la repararea acestor daune, făcând acidul hialuronic potrivit pentru orice tip de ten.
Peptidele ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Acesta imită mecanismul propriu al organismului, stimulând simultan producția de colagen și protecția împotriva degradării colagenului, cu eficacitate anti-rid demonstrată.

Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, imită mecanismul propriu al corpului, stimulând simultan producția de colagen și protecția împotriva degradării colagenului, cu eficacitate anti-rid. Ambele activități funcționează sinergic pentru a menține integritatea structurală completă a pielii.

Oferă o îmbunătățire semnificativă a diferitelor tipuri de probleme ale pielii, ajută la îmbunătățirea structurii de bază a pielii, ajută la dezvăluirea unui aspect al tenului mai ferm, sculptat și cu pori rafinați, pentru o piele mai fină și cu aspect mai tânăr.
Faptul ca apa de trandafiri este o potiune magica se stie inca din vremuri stravechi. Insasi Cleopatra folosea apa de trandafiri pentru a se spala pe fata, fiindu-i recunoscute proprietatile calmante.
Cu proprietati antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri este calmanta si amelioreaza aspectul pielii uscate. In acelasi timp, limiteaza excesul de sebum datorita proprietatilor astringente. Pe langa faptul ca hidrateaza pielea si imbunatateste circulatia sangelui, apa obtinuta din petalele trandafirilor netezeste ridurile fine. Este important de stiut ca acesta potiune inhiba inmultirea bacteriilor, fiind recomandata pentru curatarea zilnica a tuturor tipurilor de ten.

Uleiul de migdale dulci este folosit in cosmetica inca de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astazi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.
Uleiul de migdale dulci este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti.
Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel cu tendinta de ingrasare tocmai pentru ca seamana la textura cu sebumul produs in mod natural de piele.
Acest ulei miraculos este perfect si pentru tratarea cearcanelor sau hidratarea buzelor.
Uleiul de migdale are ca efect redarea stralucirii pielii, emolierea intensa si profunda a pielii, scaderea iritatiilor si a inflamatiilor prezente pe piele, incetinirea procesului de imbatranire a tegumenului si netezirea ridurilor.

Uleiul de samburi de struguri este un hidratant excelent pentru pielea fetei, are proprietati antiimbatranire,mentine elasticitatea pielii, are proprietăți astringente, care ajută la vindecarea acneei și la micșorarea porilor.
Conține acid linoleic care este un puternic inflamator și grăbește vindecarea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E, care îmbunătățește calitatea celulelor pielii.

Extractul de castravete bio este intens hidratant, purifiant , astringent, antiinflamator, ameliorează petele pigmentare, conferă luminozitate tenului, echilibrant al secreţiei de sebum,
conferă supleţe şi confort pielii sensibile sau fragile si vitaminizant.

Extractul de galbenele este foarte bogat în fitosteroli și principii active cu efect antiinflamator, cicatrizant, foto-protector și de stimulare a sintezei colagenului în piele si aduce beneficii pielii deteriorate, expuse la soare și la factorii de mediu.

Extractul de patlagina hidrateaza si calmeaza pielea uscata, reduce cearcanele, pungile de sub ochi si liniile fine de expresie, protejeaza pielea sensibila impotriva daunelor provocate de razele UVA, UVB, vant si poluare.

Uleiul esential de lavanda pe langa mirosul foarte placut si linistitor, este si reparator celular, ajuta la refacerea pielii afectate de urticarie, eczeme, psoriazis sau acnee, calmeaza pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte.

Ceara naturala de albine are proprietăți antiinflamatoare, hrănește intens pielea și ofera protectie impotriva vantului si a soarelui.

Termen de valabilitate 6 luni de la ridicarea comenzii. A se pastra la o temperatura intre 5-25grade Celsius


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Extract de melc, acid hialuronic pur, apa florala de trandafiri, ceara naturala de albine, extract de castravete bio, extracte de plante, ulei de migdale, ulei de samburi de struguri, ulei esential de lavanda

Dimensiuni: 20ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 8 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt la a doua comanda și crema antirid cu acid hialuronic este minunata! Pielea rămâne catifelată, se simte diferența față de o crema normala! O folosesc atât eu cât și mama mea. Recomandam!

    06.02.2024

  • Sunt la prima comanda ai pot sa spun ca produsele sunt minunate, am încercat 3 produse din 5 și abia aștept următoarea comanda. Calitatea se simte de la prima atingere...multumim pentru tot!

    22.08.2023

  • Sunt la prima comanda ai pot sa spun ca produsele sunt minunate, am încercat 3 produse din 5 și abia aștept următoarea comanda. Calitatea se simte de la prima atingere...multumim pentru tot!

    22.08.2023

  • Sunt la prima comanda ai pot sa spun ca produsele sunt minunate, am încercat 3 produse din 5 și abia aștept următoarea comanda. Calitatea se simte de la prima atingere...multumim pentru tot!

    22.08.2023

  • Sunt la prima comanda ai pot sa spun ca produsele sunt minunate, am încercat 3 produse din 5 și abia aștept următoarea comanda. Calitatea se simte de la prima atingere...multumim pentru tot!

    22.08.2023