CREMA DE PROTECTIE SOLARA ,,PRIMUL SOARE'' (cu: SUSAN, TURMERIC, MORCOV)

34 LEI

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: monoi, susan, turmeric, morcovi, cocos, catina, orez), unt Shea, unt de cacao brut nerafinat, lecitina vegetala, gel de aloe, gel din pulbere de roscove, decoct de ovaz, vitamine (E, B5), oxid de zinc - de uz farmaceutic, alantoina, ulei esential de lavanda.
Efectele preparatului:
Protejeaza pielea de radiatiile UV, intr-o maniera naturala si moderata.
OXIDUL DE ZINC - este un filtru mineral care reflecta bine atat razele solare UVA cat si UVB.
Este mult folosit in industria cosmetica bio. In acest preparat a fost utilizat in concentratie de 11%, pentru o buna protectie. El actioneaza ca o ,,oglinda'' ce va reflecta in mare parte radiatiile solare.
Este ca o bariera fizica.
Avantajele oxidului de zinc:
- este fotostabil, adica nu este degradat de UV spre deosebire de unele filtre chimice- care sunt instabile, isi pierd eficacitatea si se tranforma in compusi derivati ale caror efecte nu sunt bine cunoscute.
- este eficace
- nu este absorbit prin piele, spre deosebire de filtrele chimice care prin absorbtie la nivelul pielii pot provoca alergii si iritatii.
- este inert, fiind foarte bine tolerat si de pielea foarte sensibila spre deosebire de filtrele chimice care prin utilizare indelungata au efect-estrogenic adica perturba echilibrul hormonal.
Inconvenient: la aplicare apare ,,un val alb'', care dispare in cateva secunde.
ULEIURILE VEGETALE - sunt cele care contin in cantitate mare compusi naturali protectori (carotenoizi- ce ofera o certa protectie contra UV)
ULEIUL DE COCOS - ideal ptr piele uscata si inrosita; este foarte hidratant, emolient si hranitor si nu greseaza pielea.
ULEIUL DE MORCOV - hidrateaza pielea si o protejeaza impotriva deshidratarii; este fotoprotector, favorizeaza bronzarea uniforma; reface si regenereaza pielea deteriorata- agresata de soare;
ULEIUL DE CATINA - actioneaza ca un regulator de umiditate: previne pierderea apei prin piele, hidrateaza intens, inmoaie, lubrifiaza si pastreaza pielea neteda, in special pe cea deshidratata- sensibila, uscata -sensibila-iritata, pielea descuamata ori crapata; restabileste functia de protectie a celulelor, adica este un veritabil factor de protectie solara (datorita continutului mare de: caroteni si flavonoizi.
ULEIUL DE OREZ - importante calitati antioxidante si de protectie impotriva radiatiilor UV, protejeaza pielea de daunele cauzate de acestea.
ULEIUL DE SUSAN - in sfera cosmetica este considerat un excelent ulei, datorita faptului ca contine: omega-3, omega-6 si un procent mare de aminoacizi esentiali (printre care ce rar se gaseste in vegetale); anuleaza efectul actiunii radicalilor liberi si realizeaza o bariera epidermica protectoare. Este optim ptr hranirea si inmuierea pielii .
ULEIUL DE TURMERIC- efect antiaging, protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV (combate in mod eficace radicallii liberi), reechilibreaza microflora cutanata.
VITAMINA E NATURALA - efect lenitiv: calmeaza si atenueaza eriteme, mancarimi, dermatite- cauzate de lungi expuneri solare; vindeca pielea arsa de soare ori pielea iritata
VITAMINA E - (alfa-tocoferol forma 100% naturala) supra-numita si ,,vitamina anti-imbatranire'' este un antioxidant puternic ce protejeaza impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi ori radiatiile UV .

Utilizare: consistenta moale; aplicata de piele, formeaza un ,,val alb foarte subtire'' ce dispare in cateva secunde.
Poate fi folosita: atat pe corp, cat si pe ten.
SPF (factor de protectie) = 11.
Se aplica pe pielea umeda , inainte de expunerea la soare (una ori mai multe ori, depinzand de timpul de expunere). Se evita expunerile solare in intervalul orar: 10-16.
Are o buna rezistenta la apa si ,,nu dispare'' dupa baie, deci nu e necesara aplicarea ei dupa fiecare baie.
Pastrare: loc ferit de lumina si caldura (ideal in frigider). Valabilitate: 3 luni.
In cazul in care va fi purtata cu noi pe plaja, se va tine la umbra; in acest caz perioada de valabilitate scade la circa 1-2 luni.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: B5, alantoina, catina, cocos, decoct de ovaz, gel de aloe, gel din pulbere de roscove, lecitina vegetala, morcovi, orez, oxid de zinc de uz farmaceut, susan, turmeric, ulei esential de lavanda, uleiuri vegetale bio de mono, unt Shea, unt de cacao brut nerafinat, vitamine E

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023