Crema intens hidratanta pentru ten uscat , sensibil si matur

33,89 LEI

Crema intens hidratanta pentru ten uscat ,matur si sensibil.

Pornind de la principiul ca nu ar trebui sa aplicam pe piele nimic din ce nu am manca, deoarece un procent foarte din ele se absoarbe si ajunge, eventual,in sange, va propunem produsele Blisscosmetics, produse cosmetice si remedii fara parabeni,arome sintetice, coloranti artificiali sau alte ingrediente care ne pot face rau.
Am ales atent ingredientele naturale pentru crema pe care v-o propunem, crema ce va avea ca efect imbunatatirea aspectului tenului.
Este o crema fina, cu textura lejera imbogatita cu ingrediente hidratante, emoliente ce hranesc in profunzime si redau vitalitatea si elasticitatea pielii, ingrediente potrivite tenului sensibil si recomandatein formularea cremelor pentru tenul uscat si foarte uscat
Crema poate constitui un cadou util pentru cineva drag.
Cateva cuvinte( niciodata suficiente) despre Minunatiile cu care ne rasfata,inca, Mama Natura ,si care va vor atinge delicat dar eficient pielea cand veti folosi crema noastra.
Untul de cacao, "hidratant suprem", bogat in grasimi care se absorb foarte in contact cu pielea,fara a bloca porii.Prin continutul ridicat de antioxidanti,protejeaza pielea de efectele nocive ale mediului (radicali liberi, praf, pulberi).
Glicerina vegetala, mentine elasticitatea pielii,asigura o hidratare corecta, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice.
Ceara de albine, este unul din cele mai bogate produse in caroten oferite de natura.
Apa de Trandafiri -ingredient ideal pentru ten matur.Are proprietati astringente,tonice catifelante ,fiind in acelasi timp un excelent calmant pentru pielea iritata.
Uleiurle utilizate la preparea cremei , sunt hidratante remarcabile,asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o piele tonica,stralucitoare.Se absorb repede,nu lasa film gras pe suprafata pielii fiind recunoscute pentru proprietatile de calmare a pielii sensibile.
Uleiul de macese,este un ulei "uscat" care intra adanc in piele,regenereaza celulele si stimuleaza producerea de colagen si elastina naturala .Prin continutul in licopen si vitamina C,este o solutie eficienta pentru repararea suprafetei pielii.
Extractul uleios de musetel, se absoarbe rapid in piele,catifeleaza, tonifica si ameloireaza iritatiile pielii si alte probleme cutanate.
Uleiurile esentiale pe care le am combinat au adus miros delicat , floral ca o adiere de primavara si au sporit beneficiile pentru piele prin proprietatile tonifiante, astringente, elasticizante prin care actioneaza asupra pielii

Utilizare : se aplica o cantitate moderata pe tenul curat, prin miscari de netezire. Recomandam a fi utilizata seara.
Inainte de utilizare, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate.
Nu este recomandat viitoarelor mamici in primul trim. de sarcina si nici pentru pielea bebelusilor.
Valabilitate: 3 luni de la deschidere.
Pastrare; la loc racoros.
Produsul este preparat in conditii optime de igiena.
Recomandam ca, inainte de plasarea unei comenzi sa cititi
politica magazinului. Multumim !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Apa de Trandafiri Bio, Ceara Albine Pura, Extract uleios Musetel, Glicerina Vegetala puritate 99, Ulei Germeni de Grau, Ulei Migdale Dulci, Ulei de Macese Bio, Ulei esential Fresh Marine, Ulei esential Geranium, Ulei esential Salvie, Ulei esential Tamaie, Ulei esential Trandafir de Dam, Ulei esential Ylang Ylang, Unt Cacao Bio, Vitamina A

Dimensiuni: 20 g

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Crema miroase divin și mi-a lăsat o senzație de prospețime după ce am aplicat-o! Mulțumesc frumos!

    20.03.2022

  • Produsul este plăcut când e aplicat și are o textură cremoasă. Cu siguranță, îl voi folosi regulat! Mulțumesc!

    20.03.2022

  • Am comandat a doua oara acest unt. E foarte hidratant si are o aromă naturala divină.

    Anonim | 13.01.2022

  • Untul acesta cremos și foarte hidratant are un parfum amețitor de cafea ce creează dependenta. Trebuie încercat mai ales dacă iubești cafeaua!

    Anonim | 13.01.2022

  • Miroase minunat și este foarte cremos

    Anonim | 24.11.2021