Crema naturala magica ptr. maini (non-grasa, reparatorie, hidratanta)

55 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: uleiuri vegetale bio (Tamanu, Camelina si Canepa), emulsionant vegetal extras din masline, gel de aloe bio, bisabolol natural (extract din musetel), ceramide vegetale, vitamine (E si B3), inulina, glicerina vegetala, adensant vegetal pulbere de xanthana, pulbere Dry flo, uleiuri vegetale bio (Geraniu si Palmarosa), Cosgard - aprobat Ecocert, clorofila lichida.

Proprietati:
Este o crema mai mult decat profesionala, non-grasa, cu o mare putere de absorbtie si efecte ultrarapide.
Foarte bogata in activi naturali (Bisabolol, Alantoina, aloe, vitamine), ce repara filmul hidrolipidic al pielii, restaurand astfel bariera cutanata. Ei sunt calmanti si reparatori.
Uleiurile vegetale alese, respectiv: Tamanu, Camelina si Canepa - sunt recomandate de literatura de specialitate, ca fiind ideale ptr o piele atopica (eczeme, psoriazis, mancarimi, ...), hraneste pielea, o inmoaie si o calmeaza.
Uleiurile esentiale bio, respectiv: Palmarosa si Geraniu - au efecte extraordinare pe dermatite si eczeme (dat fiind faptul ca, uneori exista eczeme pe maini, datorate spalatului pe maini excesiv ori cu produse necorespunzatoare, fie datorita detergentilor utilizati in curatenia casei). Aceste dermatite sunt denumite de literatura de specialitate ca fiind ,,dermatite de contact''.
Culoarea usor verzuie se datoreaza uleiului de canepa din compozitia cremei, cat si a clorofilei lichide.

Mod-de-utilizare: se poate folosi in orice moment al zilei, chiar si atunci cand se lucreaza cu obiecte de scris ori calculator (pentru ca nu greseaza pielea).
Barbatii care au nevoie de o crema de maini, se vor in dragosti de ea, ptr ca dupa cum stim, ei nu suporta senzatia de gras pe maini, si nu prea isi gasesc o crema de maini pe gustul lor.

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, in loc racoros si ferit de lumina (ideal in frigider)
Prezentare: borcanele din sticla (50 si 100ml), sau flacon pet cosmetic (50 si 125ml).
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv, gata de oferit cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Camelina si Canepa, Cosgard aprobat Ecocert, adensant xanthana, bisabolol natural extract din, ceramide vegetale, clorofila lichida, emulsionant vegetal extras din, gel de aloe bio, glicerina vegetala, inulina, pulbere Dry flo, uleiuri vegetale bio Geraniu, uleiuri vegetale bio Tamanu, vitamine E si B3

Dimensiuni: 50ml = 55lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023