CREMA ptr. MAINI ASPRE, ALERGICE LA DETERGENTI ori PATATE (cu: lemn dulce si morcov)

17 LEI

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: macerat uleios de lemn dulce, macerat uleios de morcov, lecitina de soia, infuzie de lemn dulce, amidon de porumb alimentar, ulei esential bio de Lamaie.

Efectele preparatului:
se absoarbe imediat si nu lasa film gras; inmoaie si albeste pielea mainilor . Ideala ptr maini uscate, aspre ori imbatranite ori cele ce sunt alergice la detergenti si predispuse la eczeme.
LECITINA de SOIA- este ,,o grasime'' naturala ce apare in multe celule vii; este un hidratant magnific; are capacitatea unica de a patrunde profund in piele si de ,,a duce'' substante la celule si sange, contribuind astfel la o absorbtie marita a altor elemente active.
LEMNUL DULCE - regenerant, antialergic si calmant de exceptie al pielii sensibile, iritate, alergice, atopice, predispuse la eczeme; reda luminozitatea si tineretea pielii; anti-pigmentar (inhiba aparitia petelor fie ele ,,de batranete'' ori ,,de sarcina''. Contine o substanta numita care mareste absorbtia percutanata a celorlalti ingredienti.
MACERATUL ULEIOS DE MORCOV - vitaminizeaza, hraneste si regenereaza tesuturile, vindeca pielea crapata/ zgariata ori aspra, combate petele (mai ales cele ,,de batranete''), hidrateaza si elasticizeaza pielea, protejeaza pielea expusa la atacurile agentilor fizico-chimici.
Valabilitate : 1-2 luni
Pastrare , conservare : la rece (frigider).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: amidon de porumb alimentar, infuzie de lemn dulce, lecitina de soia, macerat uleios de lemn dulce, macerat uleios de morcov, ulei esential bio de Lamaie

Dimensiuni: 30ml = 17 lei
50ml = 29 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023