Crisopraz REZERVAT !(302)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Produsul nu mai poate fi comandat fiind deja REZERVAT.
Despre Crisopraz (cu denumirea corectă: Chrysoprase) se poate scrie un adevărat best seller iar dacă ar trebui să fie prezentat într-o școală sau la curs de specializare în cristaloterapie, ar trebui să aibă un volum separat de restul multor pietre.
În general s-a scris despre Chrsopraz că este piatra a bogăției, a păstrării averilor si a păstrării capacității de a conduce, de a li lider... De asemenea, s-a scris despre această piatră că este una dintre puținele pietre recomandate pentru autocontrolul sănățății și, mai mult, că ar fi piatra care ajută la declanșarea procesului de autovindecare.
Intreg planul emotional afectiv ar fi influentat bebefic de Crisopraz, fiindu-i recunoscute vibratiile sale in sfera iubirii dintre semeni si/sau iubirii personale fata de Tatal Ceresc (este o piatra care activeaza Marea putere Cosmica "Tara" cea a Gratiei si compasiunii Divine eterne.
Sub orice forma am prezenta proprietatile subtile ale acestei pietre, un lucru ramane dovedit: atrage, este placuta si dorita.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Crisoparz banuti 12mm, Crisopraz 18x12mm, Sarma alama aurita

Dimensiuni: Colier: 45-50cm/ 22 grame
Cercei: 5 cm/ 2,5 +2,5 grame

Disponibilitate: la comanda (peste 2 saptamani)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023