Cuget și simțiri (035)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colectia Dublete am cautat sa realizez bijuterii care sa acopere un spectru cat mai larg din punct de vedere al subtilitatilor energetice ale cristalelor alese.
Acum, va prezint o dubleta speciala compusa din Fluorina verde si Aventurin verde.
Ce au in comun aceste cristale? Ambele rezoneaza cu chakra inimii.
Numai ca Aventurinul are rol dublu: armonizeaza functiile chakrei inimii pe de-oparte si este considerat panaceul tamaduitor al corpului fizic (un fel de Mușetel intre plantele medicinale) pe de alta parte, iar, Fluorina, care rerzoneaza si ea cu chakra inimii este si unul dintre cele mai fascinante cristale care rezoneaza cu mintea, cu intelectul (cu corpul mental supraconstient mai ales, din care cauza este si o piatra spirituala).
Aceasta combinatie pregatita acum si expusa in colectia Dublete se poate defini succint in cateva cuvinte: un ansamblu energetic care armonizeaza inima cu ... mintea si viceversa!
Cele mai multe suferinte care se abat asupra nostra au drept cauzualitate implicarea mintii in treburile sentimentale ale inimii sau implicarea inimii in rolul si locul mintii.
In ambele cazuri apar suferinte: ori mintea domina inima si devenim prea cerebrali in relatiile sentimentale (despicam firul in patru in loc sa iubim pur si simplu) ori inima incetoseaza mintea iar omul sanatos poate deveni un adevarat orb cu ochii larg deschisi) Daca peste acestea se mai suprapun si dorinte, atunci suferinta ajunge la ea acasa fara sa intelegem cum si de ce ne-a ales chiar pe noi!
Recomand cu mult drag acest set, oricarei cliente... (parfrazand pe cineva si bine fac ca nu spun pe cine, as spune: comandati-l, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti! :))


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Aventurine, Fluorite verzi, Multifir matasde verde

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 17 grame
Cercei: 4 cm / 3 grame (1.5+1.5gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023