Cumparat de Mihaela / Azteck necklace - podoabe pe viata

250 LEI290 LEI

Pe centru am imbracat prin "bead embroiderry"/broderie cu margele japoneze, un agat onix stropit maron roscat cu negru, pe centrul caruia am fixat o lamela fina in forma alungita de brioleta din onix verde natural, splendida ; brioletele sunt din calcedonie fatetata naturala iar pietrele sferice rotunde din jurul gatului sunt din granat/ garnet ; colierul mai contine sfere fatetate din onix verde, sirag de strasuri aurii minuscule, cristale fatetate galvanizate de 2-3 mm. Denumirile pietrelor sunt comerciale. Cerceii sunt pe tija, micuti 2 cm, delicati, si vin in completarea colierului.
Este un unicat, creatie proprie, necopiata, irepetabila...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: de cea mai buna calitate

Dimensiuni: 48 + 5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 4 LEI
Ridicare Personala: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Un adevărat regal de formă si culoare!

  22.09.2019

 • Un set de o finețe rară, o poză ruptă parcă din filele unei cărți de istorie, care vorbește despre vremuri demult apuse, despre regine și povești uitate....mulțumesc doamna Anca!

  19.09.2019

 • Un colier ce practic te uimeste prin delicatetea si armonia cromatica,totul datorat unui OM de exceptie.Multumesc pentru oportunitatea, de a fi una dintre persoanele norocoase, in a avea acest obiect de arta!Recomand cu drag!

  30.08.2019

 • Fiecare bijuterie concepută și lucrată de doamna Anca este o adevărată minunăție fiind o artistă desăvârșită. Încă o dată m-au uimit talentul și migala cu care au fost lucrate produsele, ele făcând persoana care le poartă să se simtă

  Anonim | 19.07.2019

 • Magia unei nopti instelate, transpusa in acest colier magnific! Cuvintele oricum sunt de prisos, frumusetea colierelor dnei Anca trece dincolo de orice poza sau comentariu!

  14.06.2019

Ti-ar putea placea