Curea barbateasca din piele naturala Blacksmith BS02

De la 200 LEI

Informatii

Curea barbateasca din piele naturala, tabacita vegetal, indicata pentru o tinuta casual. Catarama cu stea dar si pielea cu imprimeu de camuflaj va fi piesa de rezistenta a tinutei tale. Poate fi oferita cadou unei persoane nonconformiste, produsul fiind livrat in punga personalizata de cadou.

La fiecare produs comandat primiti un CADOU!

Cod culoare: 404
Latime curea: 4 cm
Grosime piele: 3.6mm 3.8mm
Material: Piele Naturala Full Grain , Military
Provenienta Piele: Italia
Provenienta Catarama: Romania Atelier Nichita
Fabricat in Romania Atelier Nichita

DE RETINUT! Putem combina orice model de piele cu orice model de catarame. Daca doriti alta combinatie de piele va rugam sa precizati in detalii culoarea dorita dupa codul de culoare.

Un reprezentant Nichita va lua legatura cu tine telefonic.

Produs lucrat MANUAL.
Accesoriile metalice sunt confectionate din aliaj de staniu iar pielea utilizata este piele naturala, tabacita vegetal.
Termen de livrare 3 - 5 zile lucratoare.
Produsul se livreaza in punga de hartie cadou.

Garantia comerciala a produselor Nichita este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.Fiecare model Nichita pe care il alegi din magazinul nostru va fi insotit de Factura Fiscala si un Certificat de Garantie si Calitate pentru 30 de zile.
Te rugam sa ai in vedere ca produsele Nichita sunt manufacturate pe comanda doar din piele naturala, nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine culoare, textura piele, dimensiune, catarama si deci esti pe deplin responsabil de imaginea produsului final. Atelier Nichita garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.
Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte [] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate [].

PRODUS 100% CREAT IN ROMANIA.
Pretul afisat are TVA inclus.
Livrare Gratuita in Romania, in localitatile cu centre Fan Curier pentru orice comanda fara limita de valoare. Nu suportam cheltuielile generate de KM suplimentari la livrare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: piele, piele naturala

Dimensiuni: 75 - 120 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

  • Calitatea metalului: 10/10 Calitatea pielii: 10/10 Se potriveste perfect pe mana si da un sentiment placut in timpul purtarii. Recomand cu toata increderea. Felicitari!!!

    Anonim | 20.01.2019

  • Materiale de calitate lucrate impecabil! Produsul arata mult mai bine in realitate!Multumesc pentru placuta colaborare!

    Anonim | 13.09.2018

  • ancadsc |  15.01.2019

  • lostundead |  13.01.2019

  • titiana1979 |  04.01.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?