Cutie din lemn pentru sticlă de vin, decorată manual

190 LEI

Descoperă rafinamentul și eleganța într-o cutie de vin unică, confecționată manual din lemn de cea mai înaltă calitate și înfrumusețată cu un elegant transfer decorativ. Fiecare detaliu al acestei cutii este rezultatul măiestriei artistice, iar rezultatul final este o piesă de artă funcțională, ce adaugă o notă de prestigiu oricărui moment special.

Descriere și specificații pentru cutia pentru sticla de vin din lemn, decorată manual

Cutia pentru sticla de vin din lemn, decorată manual poate fi comandată în două variante de dimensiuni: 36 x 11 x 9,8 cm sau 34,5 x 9,5 x 9,5 cm. Poate fi realizată într-o multitudine de culori, la alegerea clientului. Designul inteligent al cutiei permite depozitarea unei sticle de vin de 750 ml.

Beneficii și avantaje ale cutiei pentru sticla de vin, din lemn, decorate manual

Lemnul selectat cu grijă conferă acestei cutii de vin o textură caldă și un aspect natural, evidențiind frumusețea simplă și autenticitatea materialelor folosite. Elementele de transfer decorativ sunt alese atent, pentru a crea o armonie cromatică desăvârșită și un design unic. Lemnul conferă o structură solidă și durabilă, astfel încât să îți protejeze vinurile preferate într-un mod sigur și elegant. Capacul securizează sticlele în interior, oferindu-ți încrederea că vinurile tale vor fi transportate în siguranță oriunde mergi.

Lemnul, prin consistența și opacitatea sa, protejează sticla de vin împotriva efectelor dăunătoare ale luminii și umiditații, păstrând astfel calitatea vinului în timp. Acest fapt poate juca un rol important în menținerea condițiilor optime de depozitare.

Termen de comandă și execuție:

Cutia din lemn pentru sticla de vin, decorată manual, se realizează la comandă, pe care vă rugăm sa ne-o comunicați cu 2 săptămâni înainte. Detaliile fiecărei comenzi se vor stabili telefonic sau online. Termenul de execuție este de 6 zile.

Fie că o folosești pentru a oferi un cadou deosebit sau pentru a-ți etala propria colecție, această cutie de vin din lemn, decorată manual, adaugă oricând o notă de distincție și lux. Este o declarație a gustului tău rafinat și a aprecierii pentru calitatea autentică, transformând orice moment într-o experiență deosebită. Alege această cutie de vin și adaugă un plus de eleganță fiecărui moment de savurare a vinului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lac pe baza de apă, Transfer decorativ, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 34,5 x 9,5 x 9.5 cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar