Dans oriental - colier unicat

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Este foarte greu si de descris si de pozat acest colier pentru ca de fapt este tridimensional; asa ca arata diferit in functie de unghiul din care ste privit. Alcatuit dintr-o serie de spirale putin aplatizate, care se continua una in cealalta, colierul este in intregime tesut de mana (cu o cantitate infinita de rabdare, pe parcursul a zeci de ore!) din mii de margele de nisip japoneze, Toho si Miyuki.
Spiralele cuprind o alternanta de nu mai putin de 14 culori (si tipuri de margele): turcoaz pal si intens, gri metalizat, maro, roz, portocaliu, auriu, galben miere, bleu-gri, culminand in cele din urma cu picaturile turcoaz cu finisaj tip "picasso" (desenate cu o textura de bleu si gri).
Colierul se prinde cu o incuietoare tip lobster argintie, cu lantisor prelungitor (deoarece este un colier ceva mai scurt, la baza gatului, am considerat necesara si adaugarea lantisorului). Poate fi purtat pe ambele fete, "spatele" find extrem de asemanator, dar in nuante de turcoaz mai putin intense.
Desi colierul in sine se aseaza flexibil in jurul gatului, fiecare spirala este destul de rigida, pastrandu-si forma tridimensionala - poate da deci un sentiment usor neobisnuit la prima purtare! Este boem si indraznet si in mod sigur va fi subiectul discutiei celor din jur.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: margele toho marimea 11, margele toho marimea 15, margele toho marimea 6, margele toho marimea 8, picaturi long magatama miyuki

Dimensiuni: Lungime: aprox. 43 cm + 5 cm lantisor prelungitor
Latime: 2,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019