DEODORANT CREMOS NATURAL (cu:apicole)

20 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, ori arome sintetice), realizat HANDMADE.

Ingrediente: ulei din samburi de struguri bio, hidrolat de musetel, glicerina vegetala, ceara de albine, piatra de alaun, bicarbonat de sodiu, tincturi (de: musetel si propolis), uleiuri esentiale bio (de: Tea Tree, Salvie, Rozmarin, Lamaie, Lemongrass).

Utilizare: Este o alternativa la deodorantul- stick; se aplica usor si in mici cantitati, este practic de purtat in drumetii.
ULEI ESENTIAL TEA TREE si BICARBONAT - au proprietati deodorante (= mare capacitate de a absorbi mirosurile neplacute) si antibacteriene.
PIATRA DE ALAUN - este un mineral de origine naturala, un activ cosmetic deodorant (= antibacterian, adica impiedica proliferarea bacteriilor responsabile de aparitia mirosurilor neplacute) si astringent (= inchide porii pielii), si regleaza transpiratia.
PROPOLIS - este un activ cosmetic purifiant si calmant: are proprietati antiseptice extraordinare, foarte puternic cicatrizant si antioxidant(= blocheaza radicalii liberi protejand astfel pielea de imbatranirea prematura) . Calmeaza iritatiile, conserva preparatele cosmetice homemade.
Conservare: in frigider (ideal), pana la 3-4 luni. Poate fi pastrat si la temperatura camerei, insa in acest caz perioada de valabilitate scade considerabil.
Prezentare: borcanel din sticla


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lamaie, Lemongrass, Rozmarin, Salvie, bicarbonat de sodiu, ceara de albine, glicerina vegetala, hidrolat de musetel, piatra de alaun, tincturi de musetel si propo, ulei din samburi de struguri b, uleiuri esentiale bio de Tea

Dimensiuni: 50grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023