Diadema Ceres

445 LEI

Această diademă este un omagiu adus zeiței romane a agriculturii, Ceres. Realizată cu spice de grâu auriu și flori de mac alb, diadema evocă frumusețea și abundența naturii. Accentele de perle de Mallorca roz și cristale asortate adaugă un strop de eleganță și strălucire, făcând din această diademă o alegere perfectă pentru ocazii speciale.

Spicele de grâu sunt simboluri ale abundenței și prosperității, în timp ce florile de mac alb simbolizează somnul, visul și pacea. Perlele de Mallorca roz adaugă o notă de feminitate și grație, iar cristalele reflectă lumina și aduc un plus de strălucire.

Cu o înălțime de 6 cm, diadema Ceres este suficient de înaltă pentru a fi un punct focal al ținutei dvs., dar suficient de delicată pentru a nu fi copleșitoare. Fie că o purtați la o nuntă, un bal sau orice alt eveniment special, această diademă vă va face să vă simțiți ca o zeiță.

Accesoriu de par realizat din spice de grau, flori de mac oriental și flori de grâu, toate stilizate și completate cu mici cristale Swarovski , briolete din sticla și perle de Mallorca.
Culori utilizate : alb, roz pudra și auriu antic.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Briolete sticla, Spice de grau flori frunze, cristale Swarovski, perle de Mallorca

Dimensiuni: Lungimea decorata: 30 cm
Înălțime : 6 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 25 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curierat rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • cei mai delicați iriși !

    Anonim | 08.09.2023

  • O minunăție , lucrata deosebit! Mânuțe de aur! Mulțumesc mult!

    Anonim | 05.06.2023

  • Minunati! In realitate arata si mai bine decat in poze si sunt mai rezistenti la manipulare decat par. M-a mpresionat atentia pentru detalii.

    07.02.2023

  • Sunt superbe, absolut divine, zici că stau sa își ia zborul. Multă atenție la micile detalii, care chiar fac diferența! Ador și mica steluță, chiar am multi cercei steluțe și o pot asorta la fix. Recomand din tot sufletul.

    13.01.2023

  • O colaborare foarte plăcută, seriozitate și promptitudine! Libelulele sunt foarte frumoase, gingașe dar nu fragile, de mare efect în păr! Recomand din toată inima!

    10.12.2021