Diamant Herkimer - Pandantiv "Spirala vieții" cu cristal natural de Diamant de Herkimer cu doua varfuri. Pandantiv handmade. Unicat. Pandantiv din inox. Pandantiv pentru neutralizarea poluării electromagnetice.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantivul "Spirala vieții" cu cristal natural de Diamant de Herkimer, cu două vârfuri, este lucrat manual cu fir din inox cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi în format PDF sau JPG, metodele de purificare și personalizare a cristalelor.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-------------------------------------------------------
DIAMANTUL HERKIMER. Energizează, animă şi promovează creativitatea. Cristal de armonizare putemic, în special pietrele mici şi perfect transparente. Stimulează abilităţile psihice precum clarviziunea, viziunea spirituală şi telepatia, conduce spre dimensiunile superioare, uşurează amintirea viselor şi înţelegerea lor. Stimulează acordul conştient cu planurile spirituale superioare şi cu propriul potenţial. Purifică chakrele şi deschide canalele de circulaţie a energiei spirituale Permite accesul la informaţiile din vieţile anterioare şi recunoaşterea blocajelor sau opoziţia la dezvoltarea spirituală. Facilitează eliberarea şi transformarea, punând în evidenţă obiectivele spirituale. Activează corpul de lumină. Reuneşte oamenii şi îi pune în contact când trebuie să se despartă: fiecare va păstra o piatră. Susţine telepatia, mai ales în etapele iniţiale ale practicii, creând legătura dintre terapeut şi pacient. Posedă o memorie cristalină capabilă să înmagazineze informaţiile în vederea recuperării lor ulterioare, chiar şi de către alte persoane. Unul dintre cele mai puternice cristale pentru neutralizarea poluării electromagnetice sau a radioactivităţii. Blochează stresul geopatic. Cristalele mari sunt excelente pentru a forma reţele în jurul casei sau al patului.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Detoxifiant, protejează împotriva radioactivităţii şi vindecă bolile cauzate de radiaţii. Tratează insomnia indusă de stresul geopatic sau de poluarea electromagnetică; corectează defectele genetice, anomaliile celulare şi dezechilibrele metabolice, elimină stresul şi tensiunea din corp. Favorizează amintirea vieţilor anterioare, a răului şi a rănilor vechi ce afectează încă viaţa prezentă. Excelent ca spray sau elixir.
POZIŢIONARE. In pandantive sau cercei (doar pentru perioade scurte de timp). Aşezaţi-l în zona sacrală sau acolo unde este nevoie. Plasaţi-l între dumneavoastră şi sursa de ceaţă.
------------------------Totul despre cristale - Judy Hall


* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.

* Lanțul din imagine nu este inclus în preț dar poate fi achiziționat din magazinul MagiaCristalelorBoutique la categoria Lanțuri: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/lanturi-80022?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristal natural cu doua varfur, diamant de herkimer, sarma inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
30 × 10 × 10 mm

Greutate:
2.49 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea