Digesto Bee, 130 grame

12 LEI
Către magazinul Dichisar

Digesto Bee este un amestec de miere de rapiţă, propolis şi ghimbir, recomandat atât pentru întărirea şi susţinerea sistemului imunitar, cât şi pentru protejarea stomacului împotriva arsurilor gastrice şi pentru a menţine funcţionarea optimă a sistemului digestiv.
Cele trei componente al complexului Digesto Bee au efecte uimitoare asupra organismului, atât separat, cât şi împreună. Mierea de rapiţă este o miere cu proprietăţi curative extraordinare, are o puternică acţiune antibacteriană. Este un remediu eficient în bolile renale, cardiace, respiratorii dar şi în cazul osteoporozei, datorită conţinutului de coenzima Q3; protejează ficatul, splina şi pancreasul de diverse boli. Mierea de rapiță acţionează ca un agent terapeutic antiseptic pentru tratamentul ulcerelor, arsurilor şi rănilor. Este recomandată persoanelor care suferă de arsuri la stomac datorită acidității foarte scăzute.
Propolisul este cea mai puternică substanţă naturală antiinfecţioasă, fiind un element eficient în lupta cu infecţiile virale, bacteriene, fungice, dar şi parazitare. Propolisul scade hipersecreţia acidului gastric, este antiinflamator, cicatrizează leziunile care pot exista pe mucoasa stomacală şi acţionează ca un antihemoragic în cazuri de hemoragii gastrice.
Ghimbirul este o plantă originară din Asia și este recunoscut pentru multiplele sale beneficii asupra sănătăţii. Este cunoscut mai ales pentru proprietăţile antiinflamatorii puternice, fiind un remediu excelent pentru tratarea şi prevenirea infecţiilor respiratorii, dar şi pentru ameliorarea tulburărilor digestive. Îmbunătăţeşte digestia, calmează arsurile gastrice, elimină balonarea, durerile abdominale şi senzaţia de greu în stomac. Calmează stările de greaţă şi ameţeală. Are efect de revitalizare şi întărire a sistemului imunitar, este un energizant natural.
Complexul Digesto Bee, prin îmbinarea efectelor benefice ale componentelor sale, stimulează imunitatea întregului organism, protejează stomacul, reducând cantitatea de acid gastric şi ajută la bună funcţionare a sistemului digestiv.
Este recomandat consumul în cure de minimum 6 săptămâni.
Mod de utilizare: 1 lingură/zi (aprox. 15g) pentru adulţi şi 1 linguriţă/zi (aprox. 5g) pentru copii cu vârsta peste 3 ani, de preferat dimineaţa înainte de masă. Persoanelor cu afecţiuni gastrice mai severe este recomandat ca amestecul să fie diluat în apă, sau ceaiuri din plante medicinale, la temperatura camerei.
Mod de păstrare: borcanul se păstrează bine închis, la temperatura camerei, ferit de umezeală și căldura.
Ingrediente: miere de rapiţă, tinctură de propolis, ghimbir pulbere
Gramaj: 130 grame


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare