Digital Elevation Model

4.581 LEI5.390 LEI

Digital Terrain Model API & APP - Terrainizer - licenta utilizare online 1 An - (o solutie pentru digital elevation model) este un REST API care accepta acum maximum 2601 puncte 3D pe cerere, inclusiv toata suprafata selectatadreptunghiulara ca un tablou de puncte 3D dispuse la distante egale, asa cum puteti vedea in figura de mai jos. Modelul digital terrain model sau modelul digital al terenului (mesh 3D model) se bazeaza pe un dreptunghi de selectare a unei felii de pe Pamant (poate fi si pe oceane, mari). Ca intrare de date, trebuie sa specificati Latitudinea si longitudinea coltului de nord-vest si Latitudinea si longitudinea coltului de sud-vest ale dreptunghiului de selectie (insemnand coltul din dreapta sus si coltul din stanga jos ale dreptunghiului de selectare) si, de asemenea, numarul de segmente de divizare pe latimea dreptunghiului. (npwidth) si numarul de segmente de impartire pe inaltimea dreptunghiului (npheight). Numarul de puncte 3D este calculat ca (npwidth + 1) * (npheight + 1). Cu cat sunt mai multe puncte 3D, cu atat mai precis va fi modelul rezultat.

Cu toate ca acest digital elevation model API & APP este destinat dezvoltarii de software si, prin urmare, dezvoltatorilor, avem aici si o aplicatie online care poate fi folosita pentru a obtine fisierul GLTF downloadabil al modelului 3D inclusiv cu alte date utile precum coordonatele punctelor 3D (x, y, z), latimea si inaltimea dreptunghiului de selectare, dx (distanta orizontala intre punctele 3D) si dy (distanta verticala intre punctele 3D). Practic pentru API-ul digital elevation model download, trimiteti o solicitare POST autorizata in format JSON la API endpoint si veti primi ca raspuns JSON un reprezentator al parametrilor printre care si link-ul de download al fisierului 3D care poate fi ulterior importat in propriul Dvs software de modelare 3D. Il puteti folosi in scopuri comerciale pentru pachete platite.

Digital Elevation Model APP sau API este util pentru un numar mare de domenii precum: constructii, proiectanti, arhitectura, modelare 3D, software de simulare 3D, agricultura, oceanografie etc.

Pentru a utiliza API-ul si / sau APP-ul nostru (sau modelul 3D mesh), trebuie sa creati un cont (gratuit, nu este necesar card), sa-l activati de la e-mailul primit, sa va conectati si apoi sa porniti pachetul TRIAL fara taxe, dupa cum puteti vedea la pachetele noastre de preturi. Dupa ce ati testat digital terrain model API si / sau APP si daca sunteti multumit, puteti cumpara un pachet platit. Veti vedea intotdeauna la pagina dvs. Consola de Administrare consumul real de resurse in timp real, facturile dvs., puteti vedea / edita / sterge profilul dvs. sau exportul consimtamantului jurnalului conform instructiunilor GDPR, puteti citi intrebarile noastre frecvente.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 11 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 16 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare