In vacanta! Magazinul Boutique.handmade.by.Cryna este in vacanta in perioada: 29.07.2022 - 15.08.2022.

Etichete autoadezive metalic silver

De la 17 LEI

Plata doar prin transfer bancar pentru aceste produse, produsele NU sunt făcute, se rerealizează doar când se dă comanda.
Etichetele thank you coala A4 -17- 48 bucati diametru de 3 cm (0,35 lei bucata) si cele personalizate doar la coala A4 - 20 lei si se pot personaliza cu logo-ul dumnevoastra sau mesaj personalizat, avem și pachet 5 coli A4 -85 lei și pachet 10 coli A4- 150 lei, cumperi mai mult plătești mai puțin.
Avem mai multe modele si dimensiuni :
www.breslo.ro/Boutique.handmade.by.Cryna/etichete-autoadezive-84090?sort=date-desc&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0
Etichetele sunt printate pe vinil metalic silver și sunt decupate individual.
Dacă nu dețineți modelul dorit pentru a putea fi imprimata aceasta se poate face contra cost, pe care îl veți cumpăra înainte de a mă apucă să fac grafica, datorita "oamenilor neserioși" care mă pun sa muncesc degeaba si dupa spun este foarte frumos o sa comand luna viitoate sau nu stiu sigur ce-mi doresc revin eu ... , dacă nu mai dați comandă pierdeți costul grafici.
Pachetele sunt pentru cei ce detin grafica pot achizitiona pachete de 5 coli A4 - 85 lei și pachet 10 coli A4 -150 lei, cumperi mai mult plătești mai putin.
Se pot realiza și personalizate în funcție de dorința și preferință.
Printul nu rezistă la umezeală.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: vinil silver

Dimensiuni: 3 cm
Dimensiunea dorita

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Ne-am dorit foarte tare ceva diferit pentru sticlele de tuica, date marturii la nunta. Doamna Crina a fost de un adevarat ajutor, iar rezultatul a fost pe masura. Ii multumesc frumos si recomand cu toata caldura!

  10.06.2022

 • Etichetele sunt perfecte!!! Va multumesc mult, oferiti mai mult de produse ,aveti un serviciu complet! Intelegere, rabdare, promptitudine, livrare rapida si etichete superbe! Totul la superlativ!

  Anonim | 03.06.2022

 • Multumesc pentru comanda arata super bine. Le-am folosit cu drag. Au ajuns super repede Iar tu Crina draga mea esti un om minuntat

  Anonim | 20.04.2022

 • Excepțională, originala, lucrata cu finețe, e o placere sa o privești și sa o folosești. Sunt foarte incantata și voi mai Comanda și alte produse

  28.02.2022

 • Foarte frumos lucrata, cu suflet și inspirație! Recomand cu mult drag și în mod sigur voi mai comanda

  27.02.2022