Exercitiu audio relaxare somn odihnitor (antrenament autogen) 12 min.

25 LEI

Exercitiu de relaxare care ajuta la inducerea unui somn odihnitor, reconfortant, pentru o mai buna concentrare pe timpul zilei asupra sarcinilor necesare unei vieti optime din punct de vedere functional si calitativ. Ajuta la scaderea intensitatii starilor depresive, anxioase, panicii, tulburarilor somatoforme si altor probleme psihologice si psihiatrice.

Daca ascultati acest exercitiu in timpul zilei si doriti sa va reluati activitatile obisnuite, la sfarsitul sesiunii incheiati cu afirmatiile urmatoare:
"Respir adânc, liniştit.
Mă simt refăcut ca după un somn lung, odihnitor.
Deschid uşor ochii, mă trezesc.
Mişc braţele şi picioarele."

Toate produsele media oferite de catre Psiholog Camelia Zagrean sunt cu scop de divertisment sau educational doar. Nu inlocuieste tratamentul profesional medical sau din punct de vedere al sanatatii. Toate meditatiile ghidate sau sesiuni de hipnoza reprezinta autohipnoza si trebuie privite ca atare. Autorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul oricarei vatamari, pierderi sau stricaciuni in orice forma, partiala sau intreaga, ca rezultat direct sau indirect al folosirii informatiilor si materialului prezentat aici.
Nu urmariti sau ascultati acest material in timp ce conduceti sau operati cu masinarii sau oriunde nu ati fi in siguranta sa va relaxati sau sa adormiti.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: 16KB

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare