Exfoliant solid - anticelulita (cu: zahar & pulbere de Guarana), formula naturala, handmade, proprie

20 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.

Ingrediente utilizate:
zahar tos, pulbere de Guarana, macerat uleios din frunze de iedera, bicarbonat alimentar, glicerina vegetala, Cream of Tartar (acid tartaric), tenside, acid stearic vegetal, ulei esential bio de Grapefruit, apa distilata.
Proprietati & beneficii:
- poate fi utilizat pe orice tip de piele
- nu greseaza pielea, nici nu o face unsuroasa, dar o hidrateaza si o inmoaie, pentru ca contine glicerina vegetala intr-o cantitate generoasa.
- exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte, murdaria si excesul de sebum de la suprafata pielii, si asta fara sa irite.
- curata si detoxifica pielea
- combate celulita si grasimea localizata.
Uleiul esential de Grapefruit - combate celulita si retentia hidrica.
Zaharul tos - este un mare exfoliant, dar totodata are si puterea de a inmuia pielea datorita acidului glicolic continut ( face parte din categoria AHA alfa-hidroxiacizilor).
Bicarbonatul alimentar - degreseaza si curata pielea si neutralizeaza mirosul corpului (,,topeste'' ureea prezenta in mod natural pe suprafata pielii responsabila de mirosul urat).
- este un exfoliant bland care combate si acneea
- trateaza orice afectiuni ale pielii (calmeaza iritatiile, mancarimile si pielea inrosita, inmoaie pielea si limiteaza dezvoltarea ciupercilor specifice)
Guarana - contine: cafeina (cam 6%), teobromina, taninuri si vitamine. Datorita prezentei teobrominei si cafeinei are efect anticelulitic si tonifiant al pielii lasate.Cafeina este lipolitica, adica ,,topeste'', arde grasimile si letransforma in energie disponibila rapid. ,,Lucreaza'' in sinergie cu iedera (motiv pentru care am inclus-o in acest exfoliant).
Iedera (Hedera helix) - contine cantitati importante de saponine - activi antiinflamatori (bune contra celulitei) si de slabire. Aceste saponine ,,matura'' grasimile stocate in celulele adipoase ale pielii, le aduce flux nou de sange pentru a fi eliminate si se elimina astfel aspectul de ,,portocala''.
- are efect drenant / slabire / remodelare corporala (absoarbe lichidele stagnante si elimina depozitele locale inestetice de grasime)
Cream of Tartar (acidul tartaric) - se găsește în multe fructe in special struguri.
Este un produs secundar al industriei vinicole. În timpul fermentării, se formează un sediment în interiorul butoaielor, care conține acid tartric. Acestea sunt cristale de argol. Acestea sunt purificate, uscate și remacinate pentru obtinerea pulberii de acid tartaric.
Mod-de-utilizare: este foarte practic de utilizat, si purtat in vacante. Este mult mai economic comparativ cu variantele cremoase (la borcan), si se consuma mai greu ca acestea.
- se aplica pe pielea umeda cu miscari de masaj circulare: la contactul cu apa si pielea calda, zaharul se topeste, preparatul emulsifica si se faciliteaza dispersia lui pe suprafata pielii, iar granulele de zahar ,,slefuiesc'' gentil pielea. Dupa cateva minute se clateste cu apa calduta.
Se va evita curgerea directa a apei pe exfoliant, pentru ca se va topi.
Valabilitate & Pastrare = circa 6 luni, in loc uscat
Intre utilizari, se va evita contactul cu apa (se recomanda o savoniera cu gratar de scurgere a apei)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cream of Tartar acid tartaric, acid stearic vegetal, apa distilata, bicarbonat alimentar, glicerina vegetala, macerat uleios din frunze de i, pulbere de Guarana, tenside, ulei esential bio de Grapefrui, zahar tos

Dimensiuni: 50 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023