Faraon - mască teatrală lucrată manual

500 LEI

Artizanii Ludici - Măști teatrale lucrate manual

Masca este realizată manual, după rețeta tradițională folosită de artiștii din Commedia dellarte (Italia secolului XVI). Face parte din categoria de măști mortuare, acest tip de mască fiind folosit în ritualurile de înmormântare din Egiptul Antic. Foarte pe scurt, acestea păstrau aspectul facial al decedatului prin formă și statului pe care l-a avut în societate prin culorile folosite în procesul de vopsire.

Suportul pentru aceasta mască este gândit pentru a fi atârnat de perete, aducând astfel spațiului în care o să o poziționați o atmosferă aparte, care nu va trece neremarcată, dar poate fi așezat fără probleme într-un colț de bibliotecă (pasionații știu deja raftul și colțul în care ar vedea-o).

Totul este făcut de la zero de noi, fără rabat la calitatea produselor folosite și cu respectarea cu sfințenie a ,,rețetei (este un proces îndelungat, uneori chiar de câteva săptămâni pentru o singură mască) pentru ca rezultatul final să fie solid și durabil, dar și cât mai fidel la aspect cu măștile folosite de artiștii stradali de acum cinci secole (garantăm grimase de uimire din partea oricui vă va trece pragul casei/biroului).

Livrarea se face personal de către noi, fără costuri suplimentare, în Cluj-Napoca sau împrejurimi.

Pentru mai multe informații ne puteți găsi pe pagina de FB: ArtizaniiLudici


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lemn, metal, papier mache

Dimensiuni: 35cm x 20cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Livrare gratuită: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare