Felicitare WA PRESTIGE personalizata

35 LEI

Informatii

DESPRE PRODUS
Felicitare persoanlizata cu gravura, special creata pentru WA PRESTIGE din Bucuresti.

Acest produs este strict de prezentare, si nu poate fi comercializat cu acest design, insa se poate personaliza dupa preferintele dumneavoastra, cu logo, pictura, gravura sau imprimare. In cazul in care se doreste personalizarea doar cu text, pretul este cel afisat, in caz contrar, se adauga costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii se contacteaza in privat.

In cazul in care se doresc anumite schimbari la produs, acestea se pot realiza in functie de diponibilitate. Lemnul este lacuit in doua straturi pentru rezistenta.


CALITATE
Fiecare felicitare este unicata si este lucrata manual. Taietura lemnului este realizata la laser pentru o linie perfecta, smilgheruita si data cu lac de protectie pe baza de apa, de culori diferite. Acesta se poate uda, insa este recomandat sa nu fie lasat la umezeala.

Pot exista mici imperfectiuni, insa acest lucru este dovada unei piese unice, creata manual.
Fiind piese manuale, cu elemente de finete, nu putem reproduce un alt produs 100% identic, insa elementele principale vor aparea fara nicio problema.

INTRETINERE SI GARANTIE
Recomandam evitarea expunerii la umezeala si la razele solare.

PLATA SI LIVRARE
Plata se face prin transfer bancar , cont ING sau BRD, iar livrarea produsului se face dupa plata, prin Curierat Rapid (20lei) sau Posta Romana(10 lei). Livrarea produsului se face intre 3-7 zile, iar sosirea la destinatie se face in ziua urmatoare dupa ce a fost transferat coletul (Curierat rapid).

Pretul afisat este per bucata.

****************************************************************Suntem deschisi catre orice colaborare, atat cu persoane fizice si juridice, pentru pachete corporatiste sau de orice natura. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati in privat sau pe adresa de mail [email protected] com

LINKURI UTILE
Pentru mai multe modele va rog sa accesati pagina de I WOOD BE

sau instagram I.WooD.Be


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lac pe baza de apa, lemn fag

Dimensiuni: 100x120x30

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Foarte fain! Ca in poza!

  andaralu2001 |  10.12.2018

 • Lucrat fain, elegant!

  andaralu2001 |  10.12.2018

 • Sunt lucrate nemaipomenit și până și mirosul e de poveste. Multumesc

  Anonim | 06.12.2018

 • Sunt lucrate nemaipomenit și până și mirosul e de poveste. Multumesc

  ralukpanait |  06.12.2018

 • Pe site, produsul arăta drăguț, dar în realitate arată grozav! Sunt încântată! Va mulțumesc pentru promptitudine, profesionalism și atenția la detalii!

  corinapunga1990 |  28.11.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?