Feon pentru embosare - heat gun

90 LEI

Feon cu aer cald pentru embosare, Heat gun, marca Ranger, cu jet de aer delicat ce nu disperseaza cristalele din pudra de embosare. Heat gun-ul este silentios, ergonomic si sigur.
Acest feon cu aer cald pentru embosare de la Ranger poate fi folosit in tehnica embosarii la cald pentru topirea pudrelor de embosare, pentru uscarea rapida a tusurilor/cernelurilor si vopselurilor, pentru topirea foliilor de plastic (shrinking plastic foil).
Nu aplicati aerul cald perpendicular, vertical pe suprafata decorata in vederea embosarii, ci inclinat, intr-un unghi aproximativ de 45 grade.
Este ideal pentru tehnica de topire si solidificare a pudrei de embosare. Topeste pulberea in relief aplicata pe diverse tusuri sau adezivi de embosare cu uscare lenta, prin stampilare, sablonare, etc

Atentie!
Nu lasati la indemana copiilor.
Evitati contactul feonului cu pielea.
Poate produce arsuri grave. Temperatura aerului feonului pentru embosare (heat gun) este mult mai mare decat a unui foen normal pentru par.


Tip produs: Materiale

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 17 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

 • Arata foarte bine si sunt minunate. Am comandat 2 seturi sa fiu sigura ca am si anul urmator. Fiul meu le adora, le-am lipit in camera dupa petrecere, mereu mi le arata.

  13.11.2021

 • Mi-a placut acest produs. Foarte dragut gestul de a primi un cadou pe langa ceea ce am comandat, multumesc frumos! Pulberea de embosare imi va fi de folos, cu siguranta, alaturi de acest feon!

  10.04.2020

 • Foarte buna colaborarea, promptitudinea, iar produsul final este foarte frumos. Recomand cu mare drag!

  Anonim | 14.11.2019

 • F frumoase

  23.07.2019

 • F frumoase

  23.07.2019