Figurina Pictata Manual Kokeshi - The Suppressed Soul

200 LEI220 LEI

Figurina japoneza Kokeshi, realizata prin tehnica de printare 3D, pictata manual cu acrilic, model inspirat din izolarea de sine, atunci unii din noi devin palizi, incolori. Un suflet copleșit de emoții și incapabil de a se manifesta in culori. Un suflet închis lumii pentru a fi păstrat intact; in schimb acesta se estompează.

Amorsata, texturata si pictata cu vopsele acrilice profesionale Golden si Amsterdam. Lacuita cu strat dublu, lustru permanent rezistent la UV. Baza figurinei este din material PLA.

Aceasta piesa este unicat. Tine-ti cont ca aceasta este o figurina artistica si trebuie tratata cu atentie si iubire. NU este o jucarie. Fiind o piesa personalizata si lucrata manual, aceasta nu este perfecta, va rog verificati pozele cu atentie.

Se expediaza cu certificat de autenticitate, impachetata corespunzator si cu posibilitatea urmaririi pachetului (tracking).

Pentru diferite variatii ale aceluiasi model sau cereri de personalizare trimite-ti mesaj.

Se poate achiziționa cu cutie de expunere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Acrilic, Acrylic, Kokeshi, Kokeshi 3D, Lac, PLA, Print 3D, Suflet

Dimensiuni: Figurina are 85mm inaltime, diametrul cel mai mare este de 50mm (capul), iar corpul variaza intre 15-30mm. Cantareste 32gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 0 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Plata la livrare