Fluorit octaedru - Pandantiv "Spiral Of Life" cu Fluorit octaedru. Pandantiv handmade. Pandantiv din inox. Cristal natural ideal pentru echilibrarea creierului.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cristalul de Fluorit în formă de octaedru este montat manual cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《
Fluorina este o forță în Regnul Mineral, care dă forma și structurează energiile, ideile și conceptele și ne ajută să le manifestăm în realitatea tridimensională. Ajută energiile discordante să devină coerente și armonioase. Energia sa ne ajută să înlăturăm gândurile negre și anxietatea cauzate de teama de viitor.

Fluorina este un reprezentant de seama al elementului Aer. Energia acesteia ne vorbește despre puterea gândului, despre concentrare și despre punerea ordinii în gânduri. Ne susține să înlăturăm ceața mentală, confuzia și ideile conflictuale. Fluorina este o piatră ideală pentru echilibrarea creierului. Antrenează ambele emisfere cerebrale să lucreze la unison, creând astfel o stare de deplinătatea, în care ne putem manifesta cu ușurință abilitățile mentale și parapsihice. Este o piatra ideală pentru studiu si memorare, susținând reținerea cu ușurință a informațiilor. Susține procesul de învățare, organizând și structurând informațiile, făcând totodată legătura între ceea ce stim deja și ceea ce învățăm.

Atunci când avem prea multe idei creative însă nu putem să alegem doar una asupra căreia să ne concentrăm întreaga atenție și energie, Fluoritul este exact aliatul de care avem nevoie. Ne ajuta să setăm o direcție, să trecem la treabă și să planificăm clar pașii pe care trebuie să îi urmăm pe calea aleasă. Fluorina este piatra care ne ajută să facem ordine în haos, susținându-ne să ne organizăm clar planul prin care vrem să ne atingem scopurile și să ne realizăm visurile.

Fluorina este o piatră eficientă împotriva stresului electromagnetic, fiind ideală și pentru blocarea stresului geopatic.

În plan spiritual, Fluorina accelerează trezirea spirituală. Structurează energiile incoerente. În timpul meditației, ne ajută să primim ghidare spirituală și conduce către viziuni clare și profunde. Este ideală pentru îmbunătățirea abilității de a accesa informații din planurile superioare și ne ajută să le interpretăm corect.

În plan emoțional, Fluorina are efect stabilizant. Poate vindeca confuzia, instabilitatea și toate dezechilibrele care sunt cauzate de tiparele de gândire incorecte, dezorganizate și nocive. Permite intelegerea efectelor minții și a emoțiilor asupra corpului fizic.

În plan mental, Fluorina îmbunătățește coordonarea fizică și mentală, neutralizând tulburările mentale. Alungă ideile fixe, ajută la depășirea mediocrității Spiritului pentru obținerea unei imagini de ansamblu. Spulberă iluziile și revelează adevărul. Este extrem de utilă atunci când trebuie să acționăm cu imparțialitate și obiectivitate.

În plan psihologic, dizolvă tiparele comportamentale rigide și deschide cu blândețe ușa subconștientului, eliberând sentimentele refulate, pentru a putea fi analizate. Crește încrederea de sine și dexteritatea.

Fiecare varietate de Fluorină este benefică pentru corpul mental, pentru creier și pentru întregul câmp energetic, însă în funcție de culoarea sa, exprimă aceste abilități ușor diferit.

FLUORINA VERDE vindecă și purifică chakra inimii și ne ajută să transcedem prin prisma inimii orice gând al minții raționale. Ancorează energia excesivă, vindecă traumele emoționale și susține la nivel energetic vindecarea injecțiilor. Este extrem de eficientă pentru absorbirea energiilor negative din mediul înconjurător. Scoate la Lumină informațiile din subconstient și activează intuiția. Curăță aura, chakrele și mintea și disipă condiționarea de orice natură. Susține vindecarea afecțiunilor gastrice și a crampelor intestinale.

FLUORINA VIOLET este ideală pentru purificare și conectează mintea la tărâmul Spiritului. Stimulează cel de-al treilea ochi și conferă o direcție bună comunicării metafizice. Este o piatră excelentă pentru meditație. Susține vindecarea oselor și afecțiunilor măduvei osoase.
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

* Informațiile sunt preluate din "Totul despre cristale" de Judy Hall
-----------------------------------------------

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veți avea la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-----------------------------------------------

* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini,
- săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului,
- "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor".

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar pentru rezultate optime vă recomand să urmați instrucțiunile din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Fluorina octaedru, Sârmă cupru, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
30 × 15 mm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea