Fructe -- stickere perete repozitionabile - babygraphics

De la 85 LEI

Adu fructele în atenția copiilor nu doar în pachetul cu gustare ci și pe pereți sau mobilă cu stickerele Fructe realizate de BabyGraphics. Include peste 35 de elemente: pepene, struguri, piersici, cireșe, portocale, mere, pere și multe altele.

Decorează ~ 120x45 cm

Este educațional!
Folosește stickerele Fructe la creșă sau grădiniță și vei descoperi că aceasta este cea mai bună metodă să înveți copiii să numere, să învețe culorile, formele și dimensiunile.
Chiar și aritmetica este distractivă atunci când trebuie să aduni și să împarți fructe.
O sală plină cu fructe este de asemenea un mediu ideal pentru a învăța să mănânce sănătos, limbi străine, să împartă și multe alte abilități sociale.
În plus, Fructele BabyGraphics pot fi lipite cu ușurință (fără nicio ustensilă), repoziționate, re-utilizate și îndepărtate fără să lase nicio urmă astfel încât copiii să le poată folosi ușor.

Este decorativ!
Setul Fructe este ideal și dacă vrei să adaugi un pic de culoare și prospețime în casă: în camera copiilor, în bucătărie sau în spațiul de joacă. Adu energia fructelor în casa ta și vei descoperi avantajele unei vieți sănătoase pentru cei dragi.

Pepenele are ~ 15x19 cm
Strugurii albaștri ~ 19x20 cm
Cele 2 cireșe ~ 8x9 cm

Acest set este livrat pe 6 coli de 22x31 cm.
Toate stickerele au o margine îngustă (albă sau transparentă).

Autocolantele BabyGraphics pentru perete (wall stickers) au un design prietenos în culori luminoase și sunt ușor de aplicat pe orice suprafața relativ netedă (pereți, mobilă, sticlă, faianță, etc.) fără niciun alt accesoriu sau unealtă, de repoziționat, re-utilizat și dezlipit fără să lase nici o urma.

Stickerele Baby Graphics sunt desenate și produse în Romania pe vinil alb, mat, removabil de calitate superioară (Orajet - Made in Germany). Acest autocolant nu este recomandat pentru pereții vopsiți cu vopseluri pe bază de silicon sau teflon.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: aplicarea pe pereti vopsiti in, vinil removabil Vinilul tra

Dimensiuni: Decorează ~ 120x45 cm
Pepenele are ~ 15x19 cm
Strugurii albaștri ~ 19x20 cm
Cele 2 cireșe ~ 8x9 cm

Este livrat pe 6 coli de 22x31 cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier Rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • va multumesc ptr promptitudine, autocolantele sunt grozave, ca intotdeauna, voi reveni cu siguranta.

  06.02.2016

 • Produsul a fost livrat foarte repede si intr-o stare buna. Echipa a avut grija sa ma anunte cand a fost trimis si mi-a dat si un "tracking number" ca sa pot urmari comanda.Calitatea abtibildului este conform descrierii facute

  05.10.2014

 • Produsul a fost livrat foarte repede si intr-o stare buna. Echipa a avut grija sa ma anunte cand a fost trimis si mi-a dat si un "tracking number" ca sa pot urmari comanda. Calitatea abtibildului este conform descrierii facute

  05.10.2014

 • Mulțumim pentru promptitudine și cadou. vom reveni cu o noua comanda

  22.03.2014

 • AM PRIMIT AUTOCOLANTELE. FOARTE FRUMOASE! MULTUMESC PENTRU PROMTITUDINE!

  17.07.2013