Fuchsia (248)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In anul 1859, un chimist francez a inventat și patentat un colorant (Anilin) numit inițial Fuchsine. O culoare practic identică, numita Roseine, a fost creata de doi chimisti britanici in anul 1860.
Cu alte cuvinte, Fuchsia (numita si Magenta) este roșu violaceu, violet roșcat, fiind o culoare extra-spectrală, secundară, obținută prin amestecul luminii albastre cu lumina roșie în părți egale. (se spune că Fuchsia nu are lungimi de undă anume). Ca titlu informativ, este una dintre cele patru culori aflate in cartusele folosite de imprimatele color: Magenta, Galben, Cyan, Negru (negrul nu este culoare)
Roșu și albastru se află la capetele opuse ale spectrului vizibil. Îmbinarea lor dă Fuchsia iar în termeni subtili, simbolizează vizualizarea contopirii energiei vizibile a șarpelui care își înghite coada, celebru simbol hermetic. (întregirea corpului enertgetic prin contopirea centrilor Muladhara și Ajna (marea energie Kundalini Shakti, manifestata in forma de sarpe, aici isi inghite coada...) aici se absorb toate culorile, deoarece Sahasrara se afla deja in afara corpului fizic si este alba...)
Este o culoare superioară, elevată, care poate defini starea prin care începe Cunoașterea. De altfel, întotdeauna eu am considerat Fuchsia drept o culoare sofisticată (în care învățătura nu mai are ce caută deoarece de aici în sus, pentru a accede la late nivele subtile superioare, începe Cunoasterea, termen complet diferit de învățătură)
Fuchsia nu este o culoare comună iar cine se îmbracă sau poartă bijuterii în această culoare trebuie să știe să se îmbrace și să-și aleagă bijuteriile iar ca să știe aceste lucruri, persoana respectivă trebuie chiar să și cunoască anumite lucruri.
(simpla învățătură nu ajută...)
Vizitatoarelor magazinului meu, le voi spune o poveste care poate adăuga niște răspunsuri la multe întrebari legate de Fuchsia.
La un bătran pustnic vei un tânăr care îi spusese că și-a donat toată averea săracilor și că a venit în fața lui ca ucenic rugându-l să îi fie învățător.
Bătrânul îl privi îndelung și mângâindu-și barba albă și lungă îi spuse:
- Că ți-ai dat averea celor săraci, ai facut un lucru bun dar ca să vi aici și să îmi ceri să îți fiu învățător ai facut o mare prostie. Eu nu sunt învățător. Daca vrei să înveți, du-te la școală, acolo vei da de învățători adevărați.
- Dar toata lumea vorbeste despre tine că ai dobândit marea cunoaștere...
- Pruncule, învățătura este una, cunoașterea este alta... Învățătura o capeți la școala, ti-o dă cineva: dascălii, cărțile etc... CUNOASTEREA nu ți-o dă nimeni, pe ea doar o dobândești prin propriul efort. Efectele arsurii le cunoști doar după ce te-ai ars. Efectele înecului le vei cunoaste doar cand vei fi pe punctul de a te îneca și numai voința de viață te va face să lupți să ramâi în viață.
- Pai... atunci... ajuta-mă, pune-mă pe drumul cunoașterii.
- He, he, he ... pentru aceasta, pe lângă toată averea ta pe care ai dato sărcilor, trebuie să dai la o parte, să uiți TOT ce ai învățat până acum la școală !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Agate fuchsia de 10 8 si 6mm, Snur matase roz

Dimensiuni: Colier: 47+5 cm/ 56 grame
Pandantiv: 50x30x12mm/21 grame
Bratara: 19 cm/ 18 grame
Cerceii: 6 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023