FUSTA ANA

545 LEI

Descoperă eleganța și rafinamentul unei fuste deosebite, cu cute în talie, lucrată manual din tafta Duchesse de foarte bună calitate și decorată cu splendide aplicații din flori 3D brodate cu mărgele și perle. Purtând aceasta fustă, faci o alegere perfectă pentru evenimentele speciale sau pentru a-ți adăuga un strop de glamour în ținutele de zi cu zi.

Fiecare detaliu al acestei fuste a fost creat și lucrat cu atenție, migală și pricepere. Cutele din talie adaugă un aspect feminin și elegant, evidențiindu-ți silueta și subliniind grația mișcărilor tale. Materialul de calitate, taftaua Duchesse, oferă un aspect luxos și o senzație plăcută la purtare, fiecare cusătură este realizată cu atenție la detalii, iar rezultatul final este o fustă deosebită și unică. Calitatea excelentă a muncii manuale se reflectă în fiecare cusătură, broderie și în durabilitatea fustei.

Versatilitatea acestei fuste este un alt aspect notabil. Poți să o asortezi cu o bluză elegantă și cu o pereche de pantofi cu toc înalt pentru un look sofisticat și rafinat. Sau, poți să o combini cu o cămașă casual și cu o pereche de balerini pentru un aspect mai lejer și relaxat. Indiferent de alegerea ta, vei arăta impecabil și vei emana stil și eleganță.

Așadar, îndrăznește să fii diferită și alege această fustă elegantă; fii pregătită să primești complimente și să te simți incredibil de bine în această piesă unică!

Fusta ANA se închide la spate cu fermoar ascuns și două copci speciale pe cordon; are talia de 75 cm, lățimea cordonului de 4,5 cm, iar lungimea de 60 cm. Este disponibilă, dar se poate realiza și la comandă, în termen de 15 zile lucrătoare.
Pentru comenzi, detalii și alte întrebări vă stau la dispoziție fie pe WhatsApp, fie în mesagerie.
Această fustă se livrează în cutie cadou împreună cu etichetele Art-Wear, cu specificații de întreținere și depozitare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: tafta Duchesse cu aplicatii di

Dimensiuni: - talie: 75 cm
- lungime: 60 cm
- latime cordon: 4,5 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier: 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar

Opiniile clientilor

  • A fost dragoste la prima vedere pentru eșarfa Sanda și pentru că nu am vrut să se simtă singură, am găsit și o pereche de cercei asortată. Întotdeauna găsești ceva frumos la Art.Wear! Recomand cu drag! Mulțumesc, Thea!

    27.03.2024

  • A fost dragoste la prima vedere pentru eșarfa Sanda și pentru că nu am vrut să se simtă singură, am găsit și o pereche de cercei asortată. Întotdeauna găsești ceva frumos la Art.Wear! Recomand cu drag! Mulțumesc, Thea!

    27.03.2024

  • Un simbol atât de feminin și delicat al Japoniei, adus la nivel de artă

    Anonim | 18.03.2024

  • Specială, frumoasă ca primăvara ruptă din soare

    18.03.2024

  • Din mărgele colorate și materiale fine, la Art.Wear găsești întotdeauna minunății care aduc bucurie în suflet și zâmbetul pe buze! Recomand din toată inima! Mulțumesc, Thea!

    18.03.2024