De la 370 LEI

Geanta Din Piele Shanti (Rosie)

Geanta Shanti (rosie) este confectionata din piele naturala de cea mai buna calitate, fiind realizata handmade. Pe interior, geanta are captuseala din bumbac, fina la atingere si simtire si prezinta un buzunar cu fermoar si inca 2 buzunare pentru depozitare diverse lucruri marunte.

Manerele sunt din lemn, gravate discret cu sigla Amaya.

Pe partea din fata, geanta Shanti are prevazuta broderie.

In atelierul Amaya creem povesti de viata, asortate cu pasiune si dedicare, avand ca scop final realizarea de genti handmade de piele, brodate.

Geanta din piele Shanti (rosie) ne provoaca sa ne creem si sa ne experimentam viata din spatiul de liniste si pace interioara. Spatiul din care noi creem se materializeaza in exterior la fel. Fii liniste interioara, actioneaza din spatiul de liniste si materializeaza liniste si pace.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 27.10.2018 56 de vizualizari vandut si livrat de AtelierAmaya Disponibil la comanda (10 zile)

Dimensiuni
27 cm x 27 cm x 5 cm

Materiale
captuseala din bumbac, manere din lemn, piele naturala rosie

AtelierAmaya
Oradea

  • Minunata! Piele de foarte buna calitate, culoare senzationala, manere deosebite, si lucratura imprcabila! Un atelier cu oameni foarte talentati, o surpriza super placuta acest magazin!!:)

    monikh05 |  07.11.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?